Vidic: Berbatov megváltozott

Nemanja Vidic szerint Dimitar Berbatov az idei szezonban változtatott játékán, hogy nagyobb veszélyt jelentsen az ellenfelek kapujára.


Berbatov úgy tûnt, soha nem lesz képes megbirkózni az Old Traffordra érkezése óta õt érõ kritikákkal, amiknek volt is alapja, ugyanis Manchesterben eltöltött két szezonja alatt nem igazán bizonyította, hogy megérte az érte kiadott nem kevés pénzt, ám idén mintha varázsütésre megváltozott volna és vállán viszi eddig csapatát.

 

Amellett, hogy szinte egymaga döntötte el mesterhármasával a Liverpool elleni 3-2-re végzõdõ rangadót, összességében öt forduló alatt már hat gólt számlál a Premier League idei küzdelmeiben.

 

A Vörös Ördögök újdonsült csapatkapitánya, Nemanja Vidic szerint játékostársai soha nem kételkedtek Berbatov képességeiben és kifejtette, hogy mitõl vált a 29 éves hórihorgas csatár életveszélyes "ragadozóvá" az ellenfelek tizenhatosának környékén.

 

 

"Mindannyian tisztában voltunk vele, hogy mit is tud Dimitar" - mondta a szerb bekk.

 

"Az elmúlt évben nagyon sok kritika érte, mert nem tudott sok gólt szerezni."

 

"Ebben a szezonban azonban megtáltosodott és már most nagyon termékeny, ráadásul nagyon fontos gólokat szerez."

 

"Megértette, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy sikeres legyen. Az elõzõ idényhez képest változtatott a játékán. Többet tartózkodik az ellenfelek tizenhatosánál, ahol több veszélyt is jelent."

 

"Dimitarnak mindig is megvolt az érzéke a gólszerzéshez, a csapatnak pedig higgadtságot kölcsönöz azzal, hogy gólokat szerez."

 

"Ezért nagyon sok dicséret illeti."

 

"Ha a megkezdett úton folytatja tovább, akkor nagy esélyünk lesz arra, hogy idén újra bajnokok legyünk, számára pedig az év legjobb játéosa cím se lenne elképzelhetetlen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!