Mourinho elégedetlen átigazolási aktivitásukkal

José Mourinho frusztrációjának adott hangot, amiért igen alacsony szintű volt a Manchester United aktivitása a nyári átigazolási piacon.


Mourinho eddig Fred, Diogo Dalot és Lee Grant megszerzését könyvelhette el az angol csapatok számára augusztus 9-én záruló átigazolási időszakban, és megerősítette, bár további két igazolást szeretne még, valószínűleg ebből csak egy fog összejönni számukra.

 

A Sky Sports News értesülései szerint a Vörös Ördögök vezetősége kapcsolatba lépett a Leicester City-vel Harry Maguire megszerzése kapcsán, de Yerry Mina és Toby Alderweireld is opció lehet a védelem megerősítésére.

 

"További két játékost szeretnék" - mondta Mourinho azt követően, hogy csapata 4-1-es vereséget szenvedett a Liverpooltól az International Champions Cupban.

 

 

"De azt gondolom, hogy nem fogom mindkettőt megkapni. Szerintem arra van lehetőség, hogy egy új játékosom lesz. Lehetséges."

 

"Néhány hónappal ezelőtt adtam egy öt nevet tartalmazó listát a klubvezetésnek és majd meglátjuk, hogy sikerül-e legalább egyet közülük szerződtetnünk."

 

"Ha lehetséges, akkor lehetséges, ha nem, akkor nem. Ha lehetséges, az jó, ha nem, akkor tovább harcolunk, dolgozunk és hiszünk a meglévő játékosainkban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!