Manchester United 2-1 Real Madrid

Két szép találattal legyőzte a Real Madrid gárdáját a United.


A Vörös Ördögök kezdték jobban a mérkőzést, az első helyzet is a nevükhöz fűződött, Sanchez ívelt kiválóan a kiugró Mata elé, aki azonban kicsit kisodródott és nem is találta el jól a labdát, így végül az csak oldalhálót talált.

 

Azonban a 7. percben majdnem a madridiak szerezték meg a vezetést; egy formás támadás végén jobbról érkezett Benzema felé a játékszer, a francia csatár védők szorításából, közelről tüzelt, de szerencsére nem talált kaput.

 

Az első 15 perc után kezdett kicsit leülni a mérkőzés, úgyhogy tökéletes időben érkezett az első gól. Darmian ugrott ki kiválóan, remek labdát is kapott, látta, hogy Sanchez próbál leválni védőjéről, sikerült is neki, az olasz bekk pedig nagyszerűen gurított vissza csapattársának, aki 11 méterről a kapuba lőtt, 1-0 a Unitednek!

 

 

A 23. percben gyors és ígéretes kontrát vezetett a Madrid, Bale ívelt át balra Vinicius Jr. felé, a fiatal játékos Fosu-Mensah-val találta szemben magát, sikerült is elmenni mellette, beadása azonban nem volt a legjobb, játékostársról az oldalvonalon túlra pattant a labda.

 

A 27. perc az egész amerikai túra talán legszebb támadását hozta manchesteri részről: Darmian nagyon okosan indította Matát, aki visszavett a tempóból, így teret nyert, Sanchez felé ívelt, aki ahelyett, hogy a kaput támadta volna, kiváló meglátással a második hullámban érkező Herrerához fejelt, akinek már nem volt nagyon nehéz dolga és 15 méterről a hálóba bombázott, 2-0!

 

Kétgólos hátrány tudatában Bale próbálta vállára venni a csapatot, először még megállították, másodjára azonban 18 méterről lövésig jutott, ám a próbálkozás elkerülte a jobb felső sarkot.

 

A félidő végén Benzema szépített, a francia csatár Theo beadását juttatta a kapuba, szép gól volt ez is, 2-1-re módosult a találkozó, így mentek szünetre a játékosok.

 

A második játékrész elején csak a Real cserélt és kicsit feljebb is tolódott a spanyolok játéka. Ráadásul a United olykor zavarba hozható volt, de szerencsére komoly helyzetek nem párosultak a madridi fölényhez. Egészen az 57. percig kellett várni az első helyzetre, ekkor egy baloldali támadás végén Odegaard kapott jó átadást, de a fiatal srác csúnyán kapu fölé tüzelt.

 

A manchesteriek teljesen visszaálltak védekezni, alig jöttek ki saját tizenhatosuk előteréből és szinte képtelenek voltak 5-6 átadást összehozni, mert a madridiak letámadása folyamatosan eredményes tudott lenni.

 

Lassan csordogált a meccs, a kapusoknak alig akadt dolguk, még De Geának sem kellett komolyan megerőltetnie magát, bár a 74. percben egy szabadrúgást ki kellett öklöznie, azon kívül a Real játékosai nehezen tudták áttörni a United védelmi falát.

 

Az utolsó 15 percre beerősített a spanyol alakulat, több játékos a pályára lépett az első keretből. Az újabb gól eléréséhez talán Nacho járt a legközelebb, de lövése a háló tetején kötött ki. Az eredmény már nem változott, így a Vörös Ördögök végre nyerni tudtak a felkészülési túra alatt.

 

 

Felkészülési mérkőzés
Manchester United 2-1 Real Madrid
Hard Rock Stadium, Miami

 

United: De Gea, Darmian, Fosu-Mensah, Bailly, Shaw, Herrera, Fred(Tuanzebe 68.), McTominay(Mitchell 78.), A. Pereira, Mata(Garner 82.), Sanchez
Cserék: Grant, J.Pereira, Williams, Hamilton, Gomes, Chong, Bohui, Greenwood

 

Gólszerző: Sanchez 18', Herrera 27' illetve Benzema 45'

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!