Herrera: Mourinho elégedett a keretével

Ander Herrera kijelentette, a Manchester United képes lesz harcban állni a Premier League bajnoki címének megszerzéséért további új igazolások nélkül is.


A Vörös Ördögök 19 pontos lemaradással végeztek a végül aranyérmet szerző Manchester City mögött a bajnokságban az előző szezonban, de José Mourinho idén nyáron csak három új játékossal erősítette meg keretét eddig.

 

A legnagyobb név az érkezők oldalán a brazil válogatott Fred lesz, aki 52 millió fontért a Shakhtar Donetsktől érkezik az Old Traffordra, de mellette csatlakozott a klubhoz a fiatal portugál Diogo Dalot és a veterán kapus Lee Grant is.

 

Herrera hiszi, hogy portugál menedzsere elégedett kerete mélységével, annak ellenére, hogy az utóbbi hetekben többször is hangot adott nem tetszésének a klub átigazolási piacon való működésével kapcsolatban.

 

"Én arról tudok beszélni, hogy mit érzek az öltözőben. A menedzser nagyon optimista, és elégedett azzal a csapattal, amellyel jelenleg rendelkezik" - kezdte a baszk középpályás.

 

"Minden, amit eltudok mondani, az az, hogy boldog és elégedett velünk, amiért ilyen erőfeszítéseket tettünk a felkészülési szezonban."

 

"Az előző szezonban a bajnokság második helyén végeztünk. Annyi pontot szereztünk, amellyel normális esetben bajnoki címet kellett volna nyernünk."

 

"Szerintem nagyon jó játékosokkal rendelkezünk. Minden egyes címért harcban lehetünk, de ha a menedzser erősíteni akar a játékosállományon, akkor azt neki és a klubnak kell egymás között elrendezni."

 

Herrera szerezte a győztesgólt a Bajnokok Ligája címvédő Real Madrid 2-1-es legyőzésekor, amely egyben az utolsó mérkőzése is volt a Unitednek az Egyesült Államokban tartott túrájuk során.

 

 

A 28 éves játékos jelenleg még egy évig érvényes szerződéssel rendelkezik Manchesterben, és gyakran hozzák szóba azzal, hogy visszatérhet korábbi klubjához, az Athletic Bilbaohoz.

 

Mindazonáltal ő elmondta, még számos évig tervez a Unitednél játszani.

 

"Azon leszek, hogy minden tőlem telhetőt beleadjak minden egyes edzésen és mérkőzésen, hogy új szerződést kaphassak" - tette hozzá.

 

"Ha ez megvan, akkor leülhetünk a klubbal és átbeszélhetjük, aztán meglátjuk. Akkor nem fogok szerződéshosszabbítási ajánlatot kapni, ha nem érdemelem meg."

 

"Ha a világ öt legnagyobb klubjának egyikében játszol, akkor onnan nem akarsz távozni. Addig akarsz maradni, ameddig csak tudsz."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!