A klub letett Maguire-ről, Mina az új célpont

A Manchester United állítólag letett az angol hátvéd megszerzéséről, az új célpont pedig a Barcelona védője, Yerry Mina.


A Sky Sports legfrissebb értesülései szerint a Vörös Ördögök nem kívánják leigazolni a Leicester City játékosát, Harry Maguire-t, akinek 65 millió font körül mozgott a kivásárlási ára.

 

A hírek szerint Maguire a következő szezonban biztosan marad a King Power Stadionban, ráadásul a következő hetekben új szerződést is köthet a klubbal.

 

 

Mivel a United nem járt sikerrel Maguire leigazolásával kapcsolatban, ezért az új, és egyben fő célpontjuk a Barcelona mellőzött védője, Yerry Mina, akiért 30 millió fontot is adhat a klub. A kolumbiai védő csupán hét hónapja igazolt a katalán csapathoz 10 millió euróért a Palmeiras-tól, viszont máris túladhatnak rajta.

 

A tegnapi napon már felröppentek azok a hírek, amely szerint Mina lehet Jose Mourinho legfőbb célpontja, amennyiben nem sikerül leigazolni Maguire-t vagy Toby Alderweireldet. Úgy tűnik, hogy végül a hórihorgas védő került Mourinho kívánságlistájának tetejére a védő posztra.

 

Állítólag a Wolves és az Everton is élénken érdeklődik a játékos iránt, viszont a Manchester United prioritást élvezhet a játékos döntésénél, amennyiben hivatalosan is ajánlatot küld érte a klub.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!