Az Everton ajánlatot tett Rojóért

Úgy tűnik, hogy az argentin játékos egyre közelebb áll ahhoz, hogy távozzon az Old Traffordról.


Az Ole hírportál legfrissebb információi szerint az Everton 33 millió eurós ajánlatot tett a Manchester Unitednek Marcos Rojóért.

 

A hírek szerint Jose Mourinho egy újabb védőt szeretne igazolni a csapathoz az elkövetkezendő egy hétben, ezért esélyes, hogy lesznek távozók az említett posztról.

 

Az argentin védő 2014-ben igazolt az Old Traffordra a Sporting csapatától 16 millió fontért, viszont nem tudta magát bebetonozni a kezdőcsapatba, hiszen több sérüléssel is szenvedett.

 

 

Az Ole továbbá úgy tudja, hogy a 28 éves Rojo fizetésével lehet gondja az Evertonnak, ugyanis a játékos az új csapatában több pénzt szeretne keresni, mint az Old Traffordon. Állítólag már csak a személyes feltételekben kell megegyeznie a két félnek.

 

A pletykák már több napja folynak a játékos körül, ráadásul a mai napon a Sky Sports arról cikkezett, hogy az Everton középhátvédje, Ashley Williams hamarosan a Stoke City játékosa lehet.

 

Rojo tehát Williams pótlására érkezhet a liverpooli csapathoz, miután nem sikerült állandó játéklehetőséghez jutnia a Mourinho-érában.


sportwitness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!