Willian újra Mourinhoval dolgozna

Willian elárulta, továbbra is tartja a kapcsolatot José Mourinhoval és reméli, hogy a jövőben egyszer újra együtt dolgozhatnak majd.


A Chelsea támadója iránt a Manchester United és a Barcelona részéről is volt érdeklődés a nyári átigazolási időszak folyamán.

 

A katalánok három ajánlatot is tettek azért, hogy elcsábítsák a brazil játékost a Stamford Bridge-ről, végül honfitársa, Malcolm mellett tették le voksukat, aki 37 millió fontért igazolt Spanyolországba.

 

A Chelsea vasárnapi, 2-0-s Manchester City elleni Community Shield vereségét követően Willian így nyilatkozott:

"Mindig tisztán beszéltem arról, hogy mindig boldogan játszom a Chelsea-ben. Soha nem mondtam, hogy távozni akarok a klubtól."

 

 

Azt azonban a 29 éves válogatott játékos elárulta, karriere bizonyos pontján szeretne újra együtt dolgozni korábbi menedzserével.

 

"Mourinho a legjobb menedzser, akivel valaha együtt dolgozhattam. Jó kapcsolatunk van, barátok vagyunk" - mondta az ESPN Brazilnak.

 

"Néha beszélünk, néha sms-t írunk, néha üzenünk egymásnak WhatsAppon. Ő egy nagyszerű menedzser, nagyon élveztem a vele való közös munkát. Remélem, hogy egy napon újra együtt dolgozhatok vele."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!