Rooney: Még két igazolás kell a Unitednek

Wayne Rooney reméli, hogy a Manchester United idén reális eséllyel pályázhat arra, hogy letaszítsa a Premier League trónjáról a Manchester City-t, de elismerte, ehhez még további két játékost igazolniuk kellene.


A Vörös Ördögök az előző szezonban a bajnokság második helyén végeztek, 19 ponttal lemaradva az aranyérmes City mögött, amely Pep Guardiola irányítása alatt történelmi tettet végrehajtva elérte a 100 pontos álomhatárt.

 

Rooney, aki jelenleg az MLS-ben szereplő DC United játékosa, elismerte, ahhoz, hogy egykori klubja a héten kezdődő szezonban a csúcsra érjen, legalább egy-két erősítést még végre kell hajtaniuk az átigazolási időszak vége előtt.

 

"Szerintem nagyon nehéz lesz őket beérni, azután, amilyen szezonjuk volt tavaly. A Manchester City nagyszerű futballal rukkolt elő" - kezdte a United rekorder gólszerzője.

 

 

"De abban reménykedem, hogy valaki elkapja őket - jó lenne, és remélhetőleg ez a Manchester United lesz. Szerintem egy, vagy talán két további igazolással meglehet."

 

"Biztos vagyok benne, hogy José Mourinho a megfelelő állapotba hozza a csapatot. Tudom, hogy a sajtóban rengeteg szó esett a felkészülési szezonjukról, de biztos vagyok benne, hogy a kulisszák mögött José elvégezteti a játékosokkal a megfelelő mennyiségű és minőségű munkát."

 

"Pénteken megkezdik a szezont a Leicester ellen, és reményeim szerint idén a második helyről előrébb tudnak lépni és visszaszerezik a bajnoki trófeát."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!