Mégis érkezhet Boateng, viszont csak kölcsönbe

A Sky Sports legfrissebb információi szerint a Manchester United mégis szeretné leigazolni a Bayern München védőjét, viszont csak kölcsönbe.


A hírek szerint Jose Mourinhónak a nyár végére Jerome Boateng lett a fő célpontja védő posztra, viszont a visszatérő sérülései miatt csak kölcsönszerződést kínálna neki.

 

A 29 éves játékos az elmúlt három idényben mindig izom- és ínsérüléssel szenvedett, amely miatt 2016-óta 27 meccset kellett kihagynia.

 

Az elmúlt szezonban viszont egy térdín sérülést is összeszedett áprilisban, amely miatt majdnem ki kellett hagynia az idei vb-t.

 

Boateng ráadásul térdproblémák miatt a 2017/18-as idény kezdetét is kénytelen volt kihagyni.

 

 

A védő az elmúlt hónapban tért vissza a Bayern edzőközpontjába, hogy megkezdje a felkészülést a következő idényre. Jelenlegi szerződése pedig 2021-ig szól.

 

Az átigazolási időszak csütörtök délután zárul, tehát Mourinhóéknak össze kell kapniuk magukat, ha szeretnének új igazolásokat a csapatba.

 

Mivel úgy tűnik, hogy Harry Maguire-t nem engedi el a Leicester City idén nyáron - ráadásul Yerry Mina is egyre távolabb az Old Traffordtól - ezért Ed Woodwardnak cselekednie kell, hogy megerősítse a védelmet, legalább egy kölcsönvett játékossal is.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!