Sanchez "nagy igazolásokat" akar

Alexis Sanchez szerint a Manchester Unitednek Arturo Vidal-kaliberű játékosokat kell igazolnia, ha a klub harcban akar lenni a trófeákért ebben a szezonban.


A Vörös Ördögök két játékosért nyitották ki pénztárcájukat eddig a pillanatig: Fred a Shakhtar Donetsktől, Diogo Dalot pedig az FC Porto együttesétől érkezett az Old Traffordra.

 

Az átigazolási időszak angol csapatok számára történő csütörtöki lezárulta előtt José Mourinho még abban reménykedik, hogy sikerül megerősítenie védelmét, amely kapcsán leginkább a Leicester City-s Harry Maguire, illetve a Bayern München világbajnok védője, Jerome Boateng neve merült eddig fel.

 

Sanchez kijelentette, a Unitednek "nagy igazolásokat" kell eszközölnie, amely kapcsán a chilei játékos kiemelte a Barcelona által leigazolt Arturo Vidalt, mint példa a klub által megszerezni szükséges minőségre.

 

"A Unitednél nagy, tapasztalattal rendelkező játékosokat kell szerződtetnünk" - mondta Sanchez a Sky Sportsnak.

 

"A Barcelona nemrég igazolta le Vidalt, aki egy nagyszerű játékos és csapattársam a chilei válogatottban."

 

 

"Ő egy jó példa arra, hogy milyen típusú játékosokat kell igazolni ahhoz, hogy trófeákat nyerhessünk és versenyképesek legyünk a legmagasabb szinten is."

 

"Amit az edzéseken láttam, abból azt szűrtem le, hogy Fred egy olyan játékos, aki mindig azon van, hogy előrefelé játsszon és az én nézőpontomból tekintve szerintem nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni, jót fog tenni a játékomnak."

 

Sanchez elismerte, még nem sikerült megtalálnia legjobb formáját mióta Manchesterbe igazolt az Arsenaltól egy Henrikh Mkhitaryannal való csereüzlet részeként.

 

Mindazonáltal, a Copa America győztes támadó kijelentette, eltökélt, hogy a legmagasabb sebességi fokozatban kezdje meg a szezont, amikor az elkezdődik számukra pénteken a Leicester City ellen.

 

 

"Az az igazság, hogy már nagyon izgatott vagyok az új szezon kezdete kapcsán, nagyon motivált vagyok" - tette hozzá.

 

"Szerintem mindig nehéz dolog, ha szezon közben kerülsz egy új csapathoz."

 

"Az itt eddig eltöltött öt-hat hónapom a tanulásról, új edzésmódszerek megismeréséről, az új edzőkkel való közös munkáról és a csapattársaimmal való összeszokásról szólt."

 

"Most megakarom mutatni mindenkinek, hogy mire vagyok képes és mit tudok tenni a csapatért és szeretnék hozzátenni a csapat játékához és a játékostársaim teljesítményéhez."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League 1. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!