Vidic örül, hogy csapatkapitány lehet

Nemanja Vidic biztos benne, azzal hogy állandó jelleggel õ lehet a Manchester United csapatkapitánya, jobb játékos lehet belõle.


A szerb védõ a múlt hét elején kapta meg a csapatkapitány karszalagot elõdjétõl, Gary Nevilletõl, aki erõnléti állapota miatt kellett, hogy lemondjon tisztségérõl.

 

Mivel Neville nem tud minden mérkõzésen pályára lépni, és Ryan Giggs, illetve Rio Ferdinand sem bevethetõ általában az egész szezon során, így Sir Alex Ferguson Vidicet tette meg a csapat kapitányának, aki az egész szezon során viselheti a megtisztelõ karszalagot.

 

Vidic boldogan fogadta el a kapitánysággal járó felelõsségteljes feladatot és biztos abban, hogy az Old Trafford korábbábban ezt a tisztséget betöltõ vezéreitõl sokat tanulhat.

 

"Az, hogy kapitány lehetek, nagyon sok plusszal jár számomra" - kezdte az egykori Szpartak Moszkva védõ.

 

"Ugyanazt csinálom, mint ezelõtt; legjobb teljesítményemet nyújtom, de megpróbálok az eddigieknél is jobban kitûnni, vezérré válni."

 

"Ez egy nagy felelõsség, de ahogy azt már korábban is elmondtam, Gary, Ryan és Rio viselték korábban a csapatkapitányi karszalagot, akik mindenki számára például szolgálnak."

 

"Ha ilyen emberek vesznek körül, akkor minden sokkal könnyebb."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!