Shaw: Ez életem legjobb érzése

Luke Shaw eltökélt, hogy még jobban hozzájáruljon a Manchester United sikereihez, miután az ő góljával sikerült megnyerni a Leicester City elleni nyitómérkőzést a Premier League-ben.


Az egyértelműen pozitív felkészülési szezont záró védő felnőtt pályafutása első gólját szerezte meg az Old Traffordon rendezett és végül 2-1-re megnyert péntek esti mérkőzés végén, amellyel biztosította, hogy a Vörös Ördögök győzelemmel kezdik a Premier League új idényét.

 

Luke nem tudta leplezni érzéseit, amikor a MUTV-nek nyilatkozott a mérkőzést követően, a Stretford End előtti gólörömének pillanatát pedig karriere legjobb átélt momentumának nevezte.

 

"Számomra, ma, eddigi karrierem során, ez volt a legjobb érzés, amit eddig éreztem" - kezdte a baloldali védő.

 

"A labdaérintésem után gyorsan reagáltam, megkerültem [Ricardo Pereirat], majd azonnal lendítettem a lábamat, amelyről aztán a labda a kapuban kötött ki. Innentől nem járt más a fejemben, mint hogy menjek és csak ünnepeljek."

 

"Őszintén szólva, nem igazán tudom ezt szavakba önteni. A valaha volt legjobb érzés számomra az, hogy a Stretford End előtt ünnepelhettem. Hihetetlenül büszke és boldog vagyok, hogy a csapat segítségére tudtam lenni. Remélhetőleg ma este a családomat is büszkévé tettem az első gólommal és remélhetőleg máskor is előre tudok húzódni és még több hasonlóval tudom a csapatot segíteni."

 

Shaw 83. percbeli, higgadt befejezése Kasper Schmeichel mellett véglegesen eldöntötte a 2018/19-es bajnoki szezon első mérkőzésének sorsát a United javára, amely emellett az angol válogatott játékos első találata is volt 134. profi szinten lejátszott mérkőzésén, amelyeket a Southampton és a Manchester United színeiben teljesített.

 

 

Amikor arra kérték, visszatudna-e emlékezni arra, hogy bármilyen szinten mikor szerzett utoljára gólt tétmérkőzésen, Luke visszaidézte:

"Valószínűleg a Southampton U18-as csapatában lehetett, amikor még jobbszélsőt játszottam! Igazából szerintem egyszer szereztem gólt felkészülési meccsen a Southamptonban, de nem biztos, viszont már nem is igazán számít - ehhez egyik se lenne hasonlítható!"

 

"Ahogyan mondtam, ez egy lenyűgöző érzés, de a kemény munkának itt még nincs vége. Továbbra is azon leszek, hogy űzzem-hajtsam magamat, mert jobb és jobb akarok lenni és a lehető legnagyobb mértékben szeretném a csapatot segíteni."

 

Shaw lenyűgöző Rókák elleni teljesítménye nem volt minden előzmény nélküli, ugyanis az elejétől végigcsinált felkészülési időszaka során a United összes mérkőzésén kezdőként lépett pályára. Bár úgy érezte, hogy nyújthatott volna jobb produkciót is ezeken a meccseken, Luke továbbra is szeretne bizonyítani José Mourinhonak, hogy helye van a Manchester United kezdőcsapatában.

 

"Számomra a felkészülési időszak szempontjából a pályán töltött percek voltak a legfontosabbak. Eléggé csalódott voltam a teljesítmény tekintetében a felkészüléssel - nem gondolom, hogy úgy játszottam volna, ahogyan arra képes vagyok és azt gondolom, hogy ma este sokkal jobb teljesítménnyel rukkoltam elő."

 

"De természetesen elégedett vagyok azzal, ahogyan ez a szezon kezdődött, most pedig itt az ideje, hogy erre építsek és remélhetőleg még számtalan olyan emléket tudok magamnak szerezni, mint a ma esti."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!