Pereira bebetonozná magát a kezdőbe

Andreas Pereira eltökélt, hogy még több játékpercet harcoljon ki magának a Manchester United mezében, miután kulcsszerepet vállalt a Leicester City péntek esti 2-1-es legyőzésében a Premier League új szezonjának nyitómérkőzésén.


Pereira bizonyítani tudott a felkészülési szezonban és ugyanígy tett pénteken este is, amikor mélységi irányítóként hosszú idő után ismét bajnoki mérkőzésen léphetett pályára a Vörös Ördögök színeiben. A belgiumi születésű brazil középpályás nyugodt és összeszedett játékkal rukkolt elő a csapat egyik mozgatórugójaként és csendben szinte minden egyes támadásépítésből kivette a részét.

 

A 22 éves játékos végig nagyon élvezte a Rókák elleni mérkőzést, és éhezik arra, hogy minél több hasonló lehetőséget kaphasson José Mourinhotól.

 

"Nagyon jó érzés volt kimenni a pályára és élvezni a szurkolók támogatását. Az Old Traffordon, hazai környezetben játszani mindig nagyon jó" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Minden tőlem telhetőt megteszek majd azért, hogy megtartsam a helyemet a csapatban, és remélhetőleg ez sikerülni is fog ebben a szezonban."

 

Örömmel töltötte el a United szurkolókat, hogy együtt láthatták játszani a Pereira, Fred és Pogba alkotta hármast a középpályán, Andreas pedig néhány kedves szóval illette friss világbajnok csapattársát azt követően, hogy 3 napnyi edzésmunkával is képes volt több mint 1 órát a pályán tölteni.

 

"[Paul] nagyon jó volt. Egy olyan játékosnak, mint ő, nincs szüksége felkészülési szezonra" - folytatta Pereira.

 

"Nem olyan régen még a világbajnokságon szerepelt, ma pedig játszott, ami megmutatja számomra, hogy milyen erőnléti állapotnak örvend."

 

 

A United 15-ös számú játékosa a debütáló Fredről és a gólt szerző Shawról is ejtett szót, amely egyébként felnőtt pályafutása első találata volt a védőnek.

 

"Fred egy nagyon jó játékos, akinek nagyon örülök."

 

"Nagyon jól játszott ma, én pedig boldog vagyok, hogy győztünk. Örülök Shawnak is, aki nagyszerű gólt szerzett."

 

Jamie Vardy a mérkőzés utolsó pillanataiban még szépíteni tudott, Pereira azonban kijelentette, ő mindvégig magabiztos volt azt illetően, hogy megtudják tartani a vezetésüket és ideális módon tudják kezdeni az új szezont.

 

"A végén feszült volt a helyzet, de a hátsó alakzatunk jól állt a lábán és mivel sokat gyakoroltuk a védekezést, ezért tudtam, hogy nem fogunk több gólt kapni."

 

"Nagyon fontos, hogy erősen tudtunk kezdeni, azaz győzelemmel, és ez egy kis megnyugvást jelent számunkra, de most már a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk, mert tovább akarjuk gyűjtögetni a győzelmeket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!