Pereira már nem csak egy szám a keretben

Jose Mourinho elmondta, Andreas Pereirának végre megvan az a mentális ereje, amivel harcolni tud a helyéért a Manchester Unitedben.


Pereira mindkét idei bajnokin szerepelt eddig, ráadásul meghívót is kapott a brazil válogatottba, mely a következő hónap során az Egyesült Államokkal és El Salvadorral is megmérkőzik.

 

A menedzser szerint a Granadánál és a Valenciánál töltött két kölcsönidőszak sokat segített a 22 éves középpályásnak.

 

"Nem örültem, hogy a Valenciánál nem a legjobb posztján szerepelt" - nyilatkozta Mourinho. "De emberi szemszögből nézve, szerintem nagyszerű tapasztalat volt ez neki. Férfivá vált, fizikálisan és mentálisan sokkal inkább készen áll."

 

 

"Majd jött a kérdés, hogy a Premier League-ben azon a poszton szerepeltessük, melyről azt gondoljuk, a legjobb, felkészítsük őt, hogy segítsünk neki megérteni az ott zajló dolgokat."

 

"Az a tény, hogy a felkészülési időszakban csak három középpályásunk volt azt jelentette, hogy mind az öt meccsen 90 percet játszott, ami nagyon jót tett neki."

 

Az előző hétvégén Pereira csak 45 percet kapott a Brighton ellen, ám hétfőn ismét lehetőséghez juthat, amikor a Vörös Ördögök a Tottenhamet fogadják az Old Traffordon.

 


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham Hotspur ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!