Mourinho továbbra is marad

A Sky Sports News értesülései szerint Jose Mourinho talpa alatt azok után sem rezgett meg a léc, hogy 1992 óta a legrosszabb bajnoki rajtját produkálja a United az első három meccs után. Az angol médiacsoport informátorai elmondták, a klub vezetősége továbbra is kitart a portugál mellett.


Mourinho csapatával mindösszesen három pontot gyűjtött eddig össze a Leicester, a Brighton és a Tottenham elleni bajnokikon - hét gólt kapva -, azonban úgy tűnik, még ez sem ingatta meg a felső vezetés belé fektetett bizalmát. Mourinho mellett ezen túlmenően a Vörös Ördögök szurkolóinak jó része is kiáll továbbra is, hiszen számos klubszimpatizáns tapsolta meg a menedzsert és játékosait a hétfő esti meccs után a Stretford End előtt.

 

Mourinho rendületlenül hisz játékosaiban és nem adja fel a harcot a médiával szemben

 

A portugál szakember karrierje legsúlyosabb hazai veresége után aztán parázs sajtótájékoztatón vett részt, melyen odáig fajultak az indulatok, hogy végül kiviharzott még a sajtószobából is dühében. Mourinho meglehetősen harciasan fogadta az egyre inkább felerősödő kritikákat mind a sajtó, mind a szurkolók részéről, ám ragaszkodott hozzá, hogy a történtektől és a jelen helyzettől függetlenül több tiszteletet érdemelne az őt pocskondiázóktól.

 

A Spurs elleni vereség így már zsinórban a második bajnokija volt a Unitednek, amelyen pont nélkül maradt; legutóbb 1992-ben volt arra példa, hogy az első három bajnokijából kettőt is elveszítsen a csapat. Mindent összevetve tehát úgy néz ki, egyelőre biztos lábakon áll a "Special One" a United kispadján, annyi azonban biztos, hogy abban az esetben, ha a Burnley-t sem fektetik két vállra vasárnap a Turf Mooron, újabb, s talán még erősebb feszültséget fog kiváltani az érintettekből. Tegnap este egyébként, mint azt nálunk is olvashattátok, a United védője, Luke Shaw is a fentieket erősítette meg, miszerint a csapat háza táján lévő nyugtalanság csupán alaptalan pletyka; továbbá elnézést kért a szurkolóktól is a Tottenham elleni csúfos vereségért, melyet Shaw és Mourinho szerint sem érdemeltek meg.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!