Hivatalos: Mitchell újra kölcsönben

Demi Mitchell új szerződést írt alá a Manchester Uniteddel, a 2018/19-es szezonra pedig újra visszatért kölcsönben a Hearts együtteséhez.


A 21 éves játékos 2020-ig hosszabbította meg szerződését az Old Traffordon, most pedig visszatér Edinburghbe, ahol az előző szezon második felében 9 mérkőzésen 1 gólt jegyzett, mielőtt egy súlyos sérülés véget nem vetett a skót bajnokságban töltött időszakának.

 

Mitchell, aki 10 éves korában csatlakozott a Vörös Ördögök akadémiájához, a 2017/18-as szezonban az Év Tartalék Játékosa-díjat is elhódította lenyűgöző teljesítménye okán.

 

A manchesteri születésű játékos a United U23-as csapatában 13 Premier League 2 mérkőzésen négyszer volt eredményes az előző idényben, mielőtt januárban északnak vette volna az irányt.

 

 

"Nagyszerű volt az ott töltött kölcsönidőszakom" - kezdte Mitchell a Manutd.com-nak.

 

"Minden egyes mérkőzésen kezdő lehettem és remek tapasztalatot jelentett számomra, hogy mindig hatalmas közönség előtt játszhattam. A szurkolók végig támogattak és mögöttem álltak, nagyon jó hangulat uralkodott végig a Tynecastle Stadiumban."

 

"Egyértelműen pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam legutóbb. Rengeteget tanultam belőle és újra nagyon hasznosnak ígérkezik számomra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!