A legnagyobb szurkolói csoport is Mourinho mellett

A Manchester United Supporters' Trust támogatásáról biztosította a csapat "nyomás alatt álló" menedzserét, José Mourinhot, de felszólították, hogy hozza vissza a "ostromló mentalitást" az Old Traffordra.


Mourinho edzői karriere legsúlyosabb hazai vereségét szenvedte el hétfőn este a Tottenham elleni 3-0-s vereséggel, amely értelmében a Manchester United 1992 óta először veszített el két mérkőzést a bajnokság első három fordulójából.

 

A Sky Sports News ettől függetlenül úgy tudja, a portugál szakember továbbra is élvezi a United vezetőségének teljes bizalmát és támogatását.

 

A hétfői, megalázó vereség után közvetlenül a United közönsége szolidaritását fejezte ki Mourinho felé, aki egy percen keresztül tapsolta a Stretford End fanatikusait, akik eközben a nevét skandálták.

 

Amikor a Mourinho felé mutatott támogatásról kérdezték, a Vörös Ördögök legnagyobb szurkolói csoportosulása, a Manchester United Supporters' Trust szóvivője, Sean Bones így felelt:

"Szerintem José Mourinho nagyon elismerő."

 

 

"Természetesen ő hatalmas nyomás alatt dolgozik, de neki meg kell találnia a megoldásokat és rá kell jönnie, hogy mit kell tennie, ehhez pedig az egész csapatot maga mögött kell tudnia, ahogyan Ferguson is tette."

 

"Ostromló mentalitásra és arra van szükséged, hogy mindenki a te oldaladon álljon, mert a Manchester Unitedben csak 100%-ot nyújtva lehet játszani. Ha eltudna kezdeni megnyerni 1-2 mérkőzést, akkor megnőne az önbizalma is, az pedig elindítaná a csapatot a megfelelő úton."

 

"Mint szurkoló, én a csapat és a menedzser mögött állok egyaránt."

 

"Egy szezonban mindenkinek vannak jó és rossz időszakai. Ez lehet egy szezon eleji rossz időszak, ami után viszont szükségünk lesz egy hosszabb jó sorozatra."

 

"A futballban nincs olyan csapat, amelynek isteni joga van a győzelemhez, és az, ami meghatározta a Manchester Unitedet az évek során, amikor nehéz időszakokat éltünk meg, hogy tudtunk keményen dolgozni és úgy játszani, ahogy a Manchester Unitedtől az elvárható."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!