Mata blogja: A futball motorja

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztjában ezúttal a Burnley elleni létfontosságú sikerrel foglalkozott.


Üdv mindenkinek,

 

Tudom, hogy ma sokkal izgatottabban olvassátok ezt a blogbejegyzést, mint ahogy olvastátok volna pár nappal ezelőtt. Egy győzelem segíti táplálni az önbizalmat, úgyhogy kétségkívül mindannyian sokkal jobb érzésekkel kezdtük meg ezt a hetet.

 

Mint mindannyian eltudjátok képzelni, ez egy olyan győzelem, amire nagyon nagy szükségünk volt a válogatott szünetet megelőzően. Győznünk kellett, hogy véget vessünk annak a rossz sorozatunknak, amellyel nekivágtunk a hétnek, és ez sikerült is.

 

 

Személy szerint nem igazán indult jól számomra a tegnapi nap, miután megtudtam, hogy nem kerülök be a meccsnapi keretbe, de két dolog segített abban, hogy jobban érezzem magamat: az eredmény és a hangulat, amelyet a szurkolóink a lelátóra varázsoltak. A szenvedély, a szellemiség és az energia, amely árad a szurkolóinkból a futball motorja.

 

Nagyon köszönjük mindnyájatoknak, akik elkísértetek minket Burnley-be és ellenállhatatlanul biztattatok minket. És természetesen nagyon köszönöm, hogy a nevemet skandáltátok és a "dalomat" énekeltétek! Lenyűgözőek vagytok.

 

Ez a klub számos ok miatt nevezhető különlegesnek, és az egyik ok éppen ti vagytok. Velünk együtt szenvedtek ha vereséget szenvedünk és velünk ünnepeltek ha nyerünk, csakúgy, mint tegnap.

 

Mindegyikőtöknek minden jót kívánok, legyen szép hetetek.

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!