Rooney elnézést kért a kitöréséért

Wayne Rooney elnézést kért, amiért élõ televíziós adásban káromkodott a Manchester United tegnapi gyõzelme alkalmával.


Az angol csatár tökéletesen hallhatóan káromkodott mesterhármasát követõen az Upton Parkban. Rooney az esetet követõen azonnal bocsánatot kért a Sky Sports nézõitõl.


Az FA eközben jelezte, hogy kivizsgálják az esetet mielõtt döntenének arról, hogy indítanak-e valamilyen eljárást Rooney ellen. A klub közleményében az angol csatár elmondta, hogy egy érzelmi kitörés következtében feledkezett meg önmagáról.

 


„Elnézést szeretnék kérni mindenkitõl, akit esetleg megbántottam a gólörömöm következtében, különösen a szülõktõl és gyermekeiktõl, akik nézték a mérkõzést.”


„Nagyon feszült érzelmi pillanat volt, amely így csapódott le nálam, helytelenül cselekedtem a pillanat hevében. Nem szántam konkrétan senkinek a mondandómat.”


Hasonló esetre eddig még nem volt precedens, de az FA rendelkezik olyan szabályokkal, amelyek útmutatást adnak ilyen esetekben.


„A résztvevõknek az egész játék során maximális fegyelemmel kell lenniük, minden nem odaillõ magatartás a sportág hírnevét csorbítja, akárcsak az erõszakos viselkedés, a súlyos szabálytalanság, a fenyegetés, a gyalázkodás, és az illetlen, inzultáló szavak vagy cselekedetek” - olvasható a közleményükben.


Rooney korábban már magára haragította egyszer a szurkolókat, miután a Világbajnokságon az Algéria elleni gólnélküli döntetlent követõen kritizálta a szurkolókat a televízió kameráin keresztül.

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!