Rojo újra megsérült

A Manchester United védője, Marcos Rojo sérüléséből való visszatérése nem a vártak szerint alakult, ugyanis a Reading elleni U23-as bajnoki mérkőzésen rúgást kapott, amely miatt le kellett cserélni.


José Mourinho korábban elmondta, Marcos Rojo és Diogo Dalot is végig fogja játszani a péntek esti összecsapást, amely után már a felnőtt csapatnál is számításba vehetné a párost.

 

"Ha képesek végigjátszani a 90 percet, akkor az a rehabilitációs folyamatuk végét jelenti és a jövő héten már teljes erőbedobással készülhetnének a felnőtt csapattal, ahol számításba is vehetném őket" - mondta a portugál még a Watford elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóján.

 

Dalot problémamentesen mindvégig a pályán is volt az 1-1-re végződő mérkőzésen, Rojo azonban egy meg nem erősített sérülés okán az 54. percben bicegve hagyta el a pályát.

 

 

A United U23-as csapatának edzője, Ricky Sbragia később a MUTV kérdésére elmondta, Rojo "rendben van" azt követően, hogy a klub orvosi stábja megvizsgálta.

 

Az argentin válogatott játékos utoljára tétmérkőzésen az oroszországi világbajnokságon lépett pályára, amikor a negyeddöntőben hazája színeiben 4-3-as vereséget szenvedtek a későbbi győztes Franciaországtól.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!