Federert kell példaként tekinteni

José Mourinho szerint a Manchester Unitednek nem másból, mint Roger Federerből kell inspirálódnia, amikor Bernben szerdán este a Young Boys ellen lépnek pályára.


A Vörös Ördögök műfüves borítású pályán kezdik meg szereplésüket a Bajnokok Ligája csoportkörében, Mourinho szerint azonban panaszkodás helyett inkább alkalmazkodniuk kell ehhez az új kihíváshoz.

 

A United menedzsere Svájc világklasszis kedvencét hozta példaként - aki amellett, hogy nyolcszoros győztes Wimbledonban füvön, kemény borításon és salakon is ért már el Grand Slam sikereket.

 

Amikor a pálya talajával kapcsolatban kérdezték véleményét, Mourinho így felelt:

"Nem akarom ezt, különösen a mérkőzés előtt, egy esetleges nem annyira jó eredmény esetén kifogásként használni."

 

 

"Mindenki tudja, hogy van különbség, ez más. Én elmondtam múlt héten Genfben az UEFA találkozóján, amit el kellett mondanom ezzel kapcsolatban."

 

"Mivel Svájcban, a világ valaha volt egyik legjobb teniszezőjének hazájában vagyunk, ezért őt kell példaként tekintenünk."

 

"Egészen biztos vagyok benne, hogy ennek a nagyszerű embernek is van olyan az életében, amikor nem játszik boldogan egy bizonyos talajtípuson, de mégis így kell tennie, ráadásul a mérkőzést megnyerve."

 

"Mindenki tudja, hogy melyik a kedvenc talaja, de olyanokon is győznie kell, amelyek mások - úgyhogy nekünk is így kell tennünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!