Sir Alex érzelemdús visszatérése

A Manchester United élő legendája, Sir Alex Ferguson az MUTV-nek mondta el mennyire emocionális érzés számára visszatérni az Old Traffordra első alkalommal műtétje után és azt követően, hogy mennyi támogatást kapott lábadozása idején.


A klub sikertörténetének egyik, ha nem a legfőbb megírója még a szombat délutáni bajnoki előtt nyilatkozott a csapat hivatalos sajtóorgánumának, hogy aztán helyet foglaljon szokásos ülésén a vezetőknek kijáró szektorban. Fergie remek szellemben érkezett az Old Traffordra a meccs előtt, bár bevallotta, kissé izgatott a visszatérés miatt.

 

Még ha ideges is volt a fogadtatás miatt mindenki Sir Alexe, óriási öröm volt a szurkolók és minden a klub kötelékéhez tartozó ember számára viszont látni Fergie-t – természetesen mindenki igyekezett jókívánságaival elárasztani őt.

 

„Nagyon jó érzés (újra itt lenni, szerk)” – mondta az MUTV-s Stewart Gardnernek. „Természetesen egy hosszú út áll mögöttem, de lépésről lépésre javulok, csinálom, amit a fiam és az orvosok mondanak, úgyhogy, igen, nagyon jó érzés. Egy kicsit ideges vagyok, hogy őszinte legyek, talán egy kis feszültséget is érzek, mert a legutóbbi meccs az Arsenal elleni volt még áprilisban. Hosszú idő telt el azóta, de nagyszerű, hogy újra itt vagyok és remélem sikerül nyerni ma.”

 

„Nem hagyom ki őket (az interjúkat, szerk.)! Ez a nyomás, a sajtós srácok a hülye kérdéseikkel…” – viccelődött. „Nem, tényleg jó újra visszatérni a stadionba, és nagyon emocionális lesz, amikor elkezdődik a meccs és minden velejáró körítés. Előbb-utóbb el kellett jönnie ennek az időnek is és már nagyon várom. Fontos volt a jó időzítés és hogy eleget pihenjek, mielőtt kijövök egy meccsre.”

 

Megható pillanat: Sir Alex ismét visszatért oda, ahová tartozik - az Old Traffordra

 

„Biztos érzelemdús lesz” – folytatta. „Különösen amikor leülök a székemre a boxban. Na, az lesz a nagy dolog. Örülni fogok, amikor véget ér ez a része és elkezdődik a meccs és önfeledten élvezhetem.”

 

Sir Alex rendkívül hálás volt a túláradó szeretetért, és köszönetét fejezte ki a sebészeknek, orvosoknak, akik kiváló gondoskodásról és szakértelemről biztosították őt mindvégig.

 

„Hihetetlen, üdvözlőlapok ezreit kaptam és folyamatosan csak érkeztek a Salford Royal Kórházba” – mondta. „Még miután eljöttem, akkor is egyre csak jöttek. Az a rengeteg e-mail, üzenet és személyre szóló üdvözlőlap egyszerűen lenyűgöző volt. Tényleg az volt.”

 

„Egyszerre lehengerelt és meghatott. Ha emlékszel, küldtem azt az üzenetet, hogy megköszönjem az embereknek, hogy időt szenteltek arra, hogy üzenetet küldjenek nekem. Nagyon fontosnak éreztem, hogy ezt megtegyem. Néhányan az orvosok közül itt vannak most (a meghívott vendégek közt, szerk.), akik a műtétet végezték – így volt a helyes. Nagyszerű újra itt lenni!”


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!