Ronaldo ismét ellenfélként tér vissza az Old Traffordra

Cristiano Ronaldo október 23-án ismételten pályára léphet volt csapata, a Manchester United ellen az Old Trafford közönsége előtt, miután a Valencia elleni kiállítását az Európai Labdarúgó Szövetség mindössze egy egymeccses eltiltással szankcionálta.


Ronaldo múlt héten kapott piros lapot igencsak megkérdőjelezhető körülmények közt, amiért a játékvezető megítélése szerint rácsapott Jeison Murillo fejére. A portugálnak egyébként ez volt az első kiállítása 15 évi BL-szereplés után.

 

Ronaldót a Manchester Unitedben ismerte meg ország-világ

 

A United egykori hetese így csupán a torinóiak Young Boys elleni, hazai találkozóját kényszerül kihagyni, hiszen az UEFA csütörtöki ülésén nem hosszabbították meg a luzitán világklasszis eltiltását.

 

A döntés értelmében Ronaldo tehát ismét pályára léphet majd október 23-án egykori otthona, az Álmok Színháza gyepén a BL H csoportjának keretében. A meccs második felvonása majd november 7-én, rá két hétre lesz Torinóban.

 

Ronaldo 292 ízben öltötte magára a Manchester United szerelését 2003 és 2009 között, melyeken összesen 118 gólig jutott. Háromszor nyerte meg a Premier League-et, valamint egyszer Bajnokok Ligája-, és Világkupa győzelmet is ünnepelhetett a Vörös Ördögökkel.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham United - Manchester United

Premier League 7. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!