A Vörös Ördögök idegenbeli támogatásukat éltetik

A Manchester United idegenben jól szerepel, legutóbbi három mérkőzésüket megnyerték minden sorozatot figyelembe véve, ahol minden utazás alkalmával mesés támogatásban volt részük.


A Vörös Ördögök ismét idegenben lépnek pályára a West Ham United otthonában, ahol is esélyt kapnak arra, hogy visszatérhessenek a jó útra, ugyanis otthon csak egy döntetlenre voltak képesek, ami a Ligakupából való kiesést jelentette, miután a Derby ellen elvérzett a csapat kedden a tizenegyes párbajokat követően.

 

A United védői Diogo Dalot és Victor Lindelöf a hatalmas támogatást dicséri, melyet a csapat játékosai kapnak. Remélik, hogy a rosszindulatú zajok elhalkulnak, miután Jose Mourinho legényei a hétvégi kezdőrúgást követően három ponttal távoznak Londonból.

 

Dalot a Derby ellen debütált otthoni közönség előtt és ki is osztott egy gólpasszt Marouane Fellaininek a hosszabbításban. "Szükségünk van a támogatásra, hogy továbbra is motiváltak legyünk, míg a szurkolók az oldalunkon vannak, az nekünk is jót tesz" – nyilatkozta Dalot a MUTV-nek.

 

 

"Mi csak arra fókuszálunk, ami a pályán történik, ezért van szükségünk arra, hogy kívülről is kapjunk segítséget."

 

"A szurkolók hihetetlenül bánnak velünk, főleg idegenbeli mérkőzéseinken, szóval úgy hiszem, mindannyian boldogok lehetünk emiatt."

 

Lindelöf, aki pihent a Kosok elleni mérkőzésen, játszott a United legutóbbi három egymást követő idegenbeli meccsén, tudja milyen fontos az, hogy megtartsák idegenbeli formájukat.

 

"Fantasztikusak" – nyilatkozta."Mindannyian támogatnak minket és mi boldoggá akarjuk őket tenni ezért, tudniuk kell, hogy megpróbálunk győzelmet aratni értük és magunk miatt is."

 

"Nagyon sokat segítenek és ez extra erőt ad nekünk, amire szükségünk is van most."

 

Attól függetlenül, hogy a United idegenben játszik, távol a hazai környezettől, a védők nincsenek meglepve csapatuk hihetetlen szurkolócsapatának fanatizmusától, akik támogatják a Vörös Ördögöket akármilyen messzire is megy szeretett csapatuk.

 

"Mikor még gyerek voltam és otthon éltem, láthattam a United szurkolóinak szeretetét, tehát ez nem újdonság számomra" – magyarázta Dalot. "Azonban sokkal másabb az, ha játékosként éled meg ezt."

 

"Nagyon jó érzés volt látni azt a támogatást, amit Svájcban kaptunk (a 3-0-s győzelem alkalmával a Young Boys otthonában)."

 

Lindelöf is tisztában volt a Manchester United szurkolóinak hírével, mikor még átigazolása előtt Svédországban és Portugáliában játszott.

 

"Sok meccset láttam, mielőtt csatlakoztam a csapathoz" – nyilatkozta Lindelöf. "Láttam mekkora támogatást élvez a klub."

 

"Mindig nagyszerű érzés idejönni és megtapasztalni, hogy ők milyen nagyszerűek."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!