Shaw megvédte Mourinhót

Luke Shaw azzal érthető módon nem tudott vitatkozni, hogy a West Ham elleni teljesítményük szörnyű volt, ám visszautasította, hogy Jose Mourinhót kritizálja, vagy hibáztassa az újabb csalódáskeltő eredmény miatt.


A United pillanatnyilag kilenc pontos hátrányban van az éllovas riválisoktól, a Pooltól és a City-től, a Vörös Ördögök az első hét bajnokijukból hármat is elveszítettek már. Mourinho körül már sűrű viharfelhők gyülekeznek, mindenki csak találgat a jövőjét illetően.

 

Shaw ennek ellenére kiállt edzője mellett, csapatát viszont nem kímélve állt az újságírók elé a gyenge teljesítményükért korholva azt. A fiatal védő egyúttal a Londonba elutazott szurkolóktól is elnézést kért a gyászos szombat délutánért.

 

„Ha az igazat akarod tudni, én is úgy gondolom, hogy ez tényleg pocsék volt” – mondta a balbekk.

 

„Nem úgy festettünk, mint egy csapat, ami meg fogja verni a West Hamet. Úgy gondolom, hogy egyénileg és csapatként is szörnyűek voltunk.”

 

„Ez egyszerűen nem elég. Nehéz elfogadni és sajnáljuk azokat a drukkereket azért, amit láttak tőlünk. Egyszerűen nem volt elég jó egy Man United csapattól, olyan képességekkel, amikkel rendelkezünk.”

 

Shaw-ék csak szabadkozni tudtak a szombati, megérdemelt vereség után

 

Shaw elárulta, hogy Mourinho mindent megtett a félidőben, hogy felrázza csapatát, és kiállt amellett, hogy a játékosokat kell okolni a vereségért, nem a United menedzserét.

 

„Természetesen a félidőben megkaptuk a fejmosást és úgy érzem, szükség is volt rá” – mondta.

 

„Ébresztőként hatott és olyan szavak voltak, amik már előtte is elhangoztak tőle – többet kell mozognunk, jobban kell koncentrálnunk, meg kell szereznünk a labdát, játszanunk kell. Ez nem történt meg. Csalódáskeltő és egy nagyon, nagyon rossz nap volt számunkra.”

 

„Magunkba kell néznünk játékosként. Mi vagyunk azok, akik kimennek a pályára. A menedzser nem játszik velünk, vagy igen?”

 

„Neki az a felelőssége, hogy összeállítson egy csapatot; egy csapatot, amiről úgy gondolja, hogy meg tudja nyerni a meccset. Ha megnézzük kezdőnket, látjuk, hogy egy nagyon erős csapatunk volt. Nincs kifogás. Játékosokként nem voltunk elég jók.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!