A United drukkerek vágya: Mourinho helyett Zidane!

Kik vagyunk? Manchester United drukkerek! Mit akarunk? Mourinho helyett Zidane-t a padon! Mondhatnánk… Egyre erősebbek azok a vélekedések, sőt mit több, többségben is vannak, akik szerint Jose Mourinho ideje végérvényesen lejárt az Old Traffordon. Mi sem meglepőbb ennek apropóján, hogy a jelenleg munka nélkül pihentető, a Real Madriddal mindent megnyerő Zinedine Zidane nevét harsogják sokan. Ezen az úton indult el eszmefuttatásában a Sky Sports szakértője, Charlie Nicholas is…


„Nos, ez egy velejéig gyámoltalan, gyenge teljesítmény, ami mindennemű szenvedélyt nélkülöz.”

 

„Védekezést tekintve úgy ahogy rendben voltak, de ez megint csak egy lagymatag, unalmas és szürke teljesítmény volt a Manchester Unitedtől.”

 

„Természetesen a nyomás mind a menedzser nyakára fog zúdulni. Jut belőle majd egy kevés Sancheznek is, mert lecserélték, Pogbának, de ezek a játékosok csak hazamennek este, másnap újra felbukkannak, és nem kell számolniuk semmilyen komoly következménnyel.”

 

„A magukból értetődő kérdések ismét el fognak hangozni, és Jose lesz az, akinek szembe kell néznie a válaszadás kötelezettségével.”

 

„Egyre csak közelítünk a szavatossági idő végéhez. Nem számítottam rá, hogy befejezi ezt a szezont, de azt se gondoltam, hogy így ér majd véget. Nem látom magam előtt, hogy ez így továbbfolytatódhat.”

 

Csak a szokásos, mondhatnánk: menedzserkérdés a United háza táján...

 

„Úgy gondolom, hogy ha Jose ugyanabban a letargiában jön vissza a válogatott szünetről, mint amiben most van, az a történet végét jelenti majd. Mindenki Zidane nevét emlegeti pillanatnyilag, és ezek a hangok fel fognak erősödni a héten.”

 

A United nyeretlen az Old Traffordon a legutóbbi négy tétmérkőzésén, amire 2015 decembere óta nem volt példa. A keservesen rémgyenge statisztikák mind egy olyan játékosok alkotta csapatra utalnak, akik elveszítették hitüket menedzserükben. A United játékosai futották a legkevesebb kilométert a folyó szezonban minden ellenfelüket idevéve.

 

Alexis Sanchez a Valencia elleni pontosztozkodás alkalmával megint csak egy önmagát kereső, letűnt klasszis benyomását keltette, 26 labdavesztést produkálva, ami több, mint bármely másik United játékos mutatója.

 

A chilei az elmúlt 20 meccsén mindösszesen 10-szer találta el a kaput, Nicholas pedig nem tudja elképzelni, hogy a támadó valaha is belopja magát a United drukkerek szívébe.

 

„Mindig ezt mondtam, amikor még az Arsenalban játszott” – tette hozzá. „Egyszerűen csak lecövekelt ott a bal szélen és duzzogott, duzzogott, duzzogott. Ő egy utcai harcos volt, egy igazi küzdő. De ez elmúlt, azok az idők elmúltak. Sanchez nincs többé.”

 

„El kell mennie a Manchester Unitedtől, mert ezeket a drukkereket nem érdekli a játéka.”


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 8. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!