Mourinho reagált a szurkolók reakciójára

A portugál szakember csapatát a Valencia meccs lefújását követően a drukkerek már-már egységesen fütyülték ki kedd este, ez azonban Josét nem vágta mellbe, mondván, hogy „ilyen a szólásszabadság.”


A csapat az utóbbi időben finoman szólva is visszafogott játékot és eredményeket tud csak felmutatni; a spanyolok ellen például 70 percre volt szüksége a Unitednek arra, hogy igazán komolyan próbára tegye az ibériaiak kapusát.

 

Amikor a meccs végét követő bosszús morajlásról és a „támadj, támadj, támadj” buzdításról kérdezték, Mourinho következőképpen válaszolt: „Szólásszabadság van, különösen a Manchester United drukkerei számára, akiket én 200%-ban tisztelek.”

 

A Vörös Ördögök menedzsere a Derby County és a West Ham United ellen elszenvedett vereségek után – több játékosával egyetemben – fogadkozott a Valencia meccsre vonatkozóan, ám a vendégek túlzás nélkül mondható, hogy különösebb fenyegetettségérzet nélkül tudták le a kedd esti BL-találkozót.

 

Mourinho a kialakított helyzetek számának szűkösségétől függetlenül viszont elégedett volt a szurkolók szerint viszont messze az elvárt alatt teljesítő csapata játékával.

 

„Örültem az akarásnak, örültem az elkötelezettségnek, örültem a fejlődésnek. Nem örülök viszont természetesen az eredménynek, ami nem egy jó eredmény, de nem is egy rossz eredmény" - mondta a portugál.

 

Mourinho igyekszik megértetni Sanchezzel mi a teendője

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 8. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!