Nincs döntés Mourinhóról

A Manchester United elutasította azon híreket, melyek tegnap este jelentek meg és arról szóltak, hogy bármilyen eredmény is születik a Newcastle United ellen, menesztik Jose Mourinho menedzsert a hétvégén.


Péntek esti jelentések szerint a klub vezetősége meghozta döntését Mourinho eltávolításáról, ám a Sky Sports News nem tud erről semmit.

 

Mourinho négy meccs óta képtelen volt nyerni csapatával, így várja a mai, Newcastle elleni bajnokit. Ilyen hosszú nyeretlenségi sorozat még soha nem volt a portugál pályafutásában.

 

Az előző héten a London Stadiumban kapott ki a manchesteri alakulat 3-1-re, ami már harmadik veresége volt az idei PL-ben. Jelenleg a 10. helyen áll a csapat és 29 éve a legrosszabb szezonrajtot produkálta, ráadásul a Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után a szurkolók hangot adtak nemtetszésüknek.

 

Mourinho láthatóan nem volt boldog sajtótájékoztatója alatt pénteken, mely során elismerte, számos különböző oka van a United szenvedésének.

 

 

A menedzser az utóbbi hónapok során több játékosát - köztük Antonio Valenciát, Luke Shaw-t, Anthony Martialt és Eric Bailly-t - is nyíltan kritizálta. Sőt, az előző héten épp a Sky Sports News kamerái előtt történt egy fagyos szóváltás Mourinho, valamint a klub rekordigazolása, Paul Pogba között.

 

A portugál menedzser 2016-ban váltotta a klub élén Louis van Gaalt, azóta megnyerte a Ligakupát és az Európa-ligát.
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 8. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!