Smallingnak nincs mit bizonyítania

Chris Smalling már nagyon várja, hogy újra visszatérhessen a Stamford Bridgre, amikor csapatával a Chelseavel csapnak össze a Bajnokok Ligája negyeddöntõjében, azonban úgy érzi, nincs mit bizonyítania.


A Manchester United védõje szerdán látogat ismét Nyugat-Londonba a legrangosabb európai kupasorozat elõdöntõjébe jutásért vívott összecsapás elsõ mérkõzésére.

 

A sokak által kiemelt figyelemmel követett párosítás mindössze egy hónappal azt követõen kerül megrendezésre, hogy a két csapat hasonló pályaválasztási feltételek mellett már egyszer megmérkõzött a Premier Leagueben. Akkor a hazaiak a fõvárosban tartották mindhárom bajnoki pontot, emlékezetes módon egy Smalling által elkövetett büntetõnek, és az abból született gólnak köszönhetõen.

 

A 21 éves ifjú bekk már rengeteg mindent tanulhatott, és tapasztalhatott ebben a szezonban, amire korábban nem volt módja, és ezek közé tartozik a márciusi mérkõzés is, azonban kijelentette, hogy nem fog rosszul aludni a Kékek elleni mérkõzés elõtt, ugyanis nincsenek rémálmai a pár hete történtek miatt.

 

 

"Még mindig nem gondolom úgy, hogy tizenegyes volt, így egy kicsit nehéz feldolgozni" - kezdte a hórihorgas angol utánpótlás válogatott védõ a Yuri Zhirkovval szemben elkövetett vélt, vagy valós szabálytalanságával kapcsolatban.

 

"De elõfordulnak ilyen esetek az ember karriere során, és az a legfontosabb, hogy miként reagálja le ezeket, mi pedig a teljesítményünkkel bizonyítottuk azóta, hogy már túltettük magunkat a történeteken."

 

"A mérkõzések egyre-másra követik egymást. Ez egy másik olyan dolog, ami nagy lépést jelent a pályafutásom szempontjából."

 

"Az, hogy szerepet kaphatok, a szezon ezen szakaszában rendezett mérkõzéseken is, fõleg a Bajnokok Ligájában, egy olyan dolog, amirõl sokan csak álmodoznak, éppen ezért nagyon becsülöm, hogy én is részese lehetek ezeknek az összecsapásoknak."

 

"Nem gyõzöm kivárni, hogy lehetõséghez jussak. Elértem, hogy játszhassak, fontos mérkõzéseken léphessek pályára, és úgy érzem jól használtam ki a kínálkozó alkalmat. Nem hiszem, hogy bármit is bizonyítanom kellene."

 

"Még akkor se tudtak sok helyzetet kidolgozni, amikor hazai pályán játszottak ellenünk."

 

"Nagy-nagy önbizalommal vágunk neki a szerdai mérkõzésnek, és ez így van rendjén."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!