Mata blogja: A góljaink a lelátóról jöttek

Juan Mata minden héten blogbejegyzéssel örvendezteti meg a szurkolókat.


Üdv mindenkinek! Úgy gondolom, sokkal jobb hangulatban leszel ezen sorok olvasásakor, mint voltál egy héttel ezelőtt. A szombati siker különleges volt, nem fér kétség hozzá, nem csak amiatt, mennyire fontos volt, hanem azért is, ahogy sikerült elérni.

 

Mint tudjátok, borzalmas volt a helyzet. 0-2-re álltunk már hamar és a Newcastle helyzeteket alakított ki. Azt, hogy visszajöttünk a meccsbe, nagyon hosszú úton értük el - nem csak azért, mert 2 vagy 3 gólt lőni lehetetlennek tűnt, mint ahogy mutattuk, hanem azért, ahogy az első félidőben éreztük magunkat. Azonban a második játékrészben mindent beleadtunk. A focink és a bátorságunk révén megfordítottuk az állást.

 

Mindenkinek köszönet jár ezért és a hihetetlen szurkolásért, így sikerült a három pont felé tolódnunk. Az az energia és felemelő érzés, amit a drukkerek adtak, kulcsfontosságú volt a sikerben. Az Old Trafford olyan stadionná változott, amilyen a világ minden más stadionja akar lenni - olyan stadion, ahol a lelátóról is lehet gólt szerezni. Igazán csodás volt, hogy ez a pályáról is érezni lehetett. Azokban a pillanatokban jössz rá, milyen különlegesek is a szurkolóink. Mindannyian megérdemeltétek ezt az eredményt.

 

 

Ami engem illet, nyilván fontos volt az első gól megszerzése, az, mellyel visszajöttünk a meccsbe és ami elhitette velünk, hogy esélyünk van a fordításra. Egy szabadrúgás volt, olyan dolog, ami nem újdonság számomra (elmondták, hogy amióta bemutatkoztam a Premier League-ben, senki nem lőtt több gólt szabadrúgásból nálam), ezért néha kérem, hogy lőhessem én.

 

Nagy ölelés és remélem, mindenkinek kellemes hete van!

 

Juan

 

 

Ui.: Gratulálok a rendkívüli pályafutásodhoz, John Terry. Megtisztelő volt, hogy együtt játszhattam veled [a Chelsea-nél]. Soha nem fogom elfelejteni, hogyan segítettél nekem a londoni időszakom elején és nem felejtem azokat a nagyszerű pillanatokat, amiket együtt éltünk meg. Köszönöm és minden jót a jövőre nézve!
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!