Mourinho Milinkovic-Savic után szaglászott

Jose Mourinho játékosmegfigyelőben volt a Montenegró-Szerbia összecsapáson, ahol nem más játékát érkezett személyesen is megnézni a Sky Sports értesülései szerint, mint a vendégek középpályását, Milinkovic-Savic-ot.


 

A Podgoricában megrendezett UEFA Nemzetek Ligája találkozót a vendég szerb csapat nyerte meg csütörtök este folyamán a Fulhames Aleksandar Mitrovic duplájával 2-0-ra.

 

Milinkovic-Savic, aki már régóta a United kereszttüzében van, csereként beállva kapott szerepet a mérkőzés 79. percében, és egy sarkazós mozdulattal asszisztált Mitrovic második találatához. Matic nem volt az utazó keret tagja.

 

A 23 esztendős Lazio játékos október elején írt alá szerződéshosszabbítást a római klubbal, ez azonban nem tántorítja el a portugál menedzsert az érdeklődéstől. Más kérdés, hogy lesz-e még alkalma egyeztetésekbe kezdeni adott esetben a játékossal, ugyanis a héten találkozik Ed Woodward elnökhelyettessel is.

 

Mourinho pozíciója mélypontjára süllyedt az elmúlt időszakban az Old Traffordon a sorozatos rossz eredmények következményeként. A United mindössze 8. jelenleg a Premier League tabelláján, hét pont lemaradásban a listavezető City, Liverpool, Chelsea trió mögött.

 

Mourinho Podgoricában Predrag Mijatoviccsal az oldalán

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!