Hivatalos: Shaw hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Luke Shaw új szerződést írt alá, amely értelmében 2023 júniusáig elkötelezte magát a klubhoz, plusz egy éves opcióval.


Luke Shaw

"A Unitedhez való megérkezésem óta forgószélszerű gyorsasággal telt el az elmúlt négy év. Nagyon büszke vagyok, hogy aláírhattam új szerződésemet és továbbra is ennél a nagyszerű klubnál maradhatok. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, aki mellettem állt és nagy támogatásáról biztosított - a menedzsmentnek, a csapattársaimnak és a szurkolóknak."

 

"Szeretném, ha mindenki tudná, hogy mindent megfogok tenni azért, hogy megháláljam nekik ezt és az előttünk álló években sikerekhez segítsem a csapatot. Még mindig nagyon fiatalnak érzem magamat, akinek rengeteg tanulnivalója van és már alig várom, hogy folytathassam a fejlődésemet José Mourinho irányítása alatt."

 

 

José Mourinho

"Luke teljességgel megérdemelte a szerződését. Megértette a fejlődési folyamatot, amely végbe megy nála, keményen dolgozott minden szinten és mindig hitt magában, ez a hozzáállás pedig megsüvegelendő."

 

"Luke még mindig fiatal és folyamatosan fejlődik, most pedig nagyon büszkének kell lennie magára. Örömömre szolgál, hogy sikerült megtartanunk egy ilyen fényes jövő előtt álló tehetséges angol játékost."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!