Vidic: Letámadjuk a kékeket!

Nemadja Vidic szerint a Manchester Unitednek mindenképpen jó eredménnyel kellene elhagynia a Stamford Bridge pályáját szerdán, a Chelsea elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõt követõen.


A kékek ezzel szemben abban reménykednek, hogy sikerül elõnyt kiharcolniuk hazai pályán és úgy utazhatnak majd a visszavágóra, de Vidic biztos benne, hogy a United legalább egy gólt fog szerezni idegenben.


A West Ham ellen 2-0-s hátrányból fordított és nyert végül a United 4-2-re az Upton Parkban, és a szerb hátvéd szerint ez a támadó felfogás döntõ fontosságú lesz Londonban is.

 


„Nyilvánvalóan nagyon fontos lesz a mérkõzés számunkra, és ismét egy idegenbeli találkozónk lesz. Úgy gondolom, pozitív hangulatban várhatjuk a meccset a West Ham elleni teljesítményünk után” – mondta Vidic.


„Négy gólt szereztünk, és szép futballt játszottunk, így kell játszanunk majd a Chelsea pályáján is. A védekezésünket illetõen azonban egy kicsit fejlõdnünk kéne, de rendben leszünk addigra.”


Vidic óvatos a mérkõzést illetõen, elismeri, hogy Carlo Ancelotti legényei vannak lélektani elõnyben a a United fölött nem rég aratott bajnoki gyõzelmük miatt.


„Talán az eredmények tükrében náluk az elõny, a legutóbbi pár találkozónkon számukra kedvezõ eredmények születtek.”


„Ez azonban a Bajnokok Ligája, gólt kell szereznünk, ennek a szellemnek kell fémjeleznie a játékunkat” – zárta gondolatait a szerb védõ.
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!