Mata blogja

Sziasztok! Ma úgy írok, hogy még friss emlékek vannak bennem arról, hogy a Stamford Bridge-en játszottunk, de közben már az az érzés is bennem van, hogy alig maradt idő a Juventus elleni BL-meccsig.


A szombati találkozó Londonban kétségtelenül különleges volt. Soha nem fogom elfeledni, milyen hálás vagyok a Chelsea drukkereinek azért a fogadtatásért, amit kapok, amikor csak ott lépek pályára. Igazán csodálatos dolog ez, boldognak, büszkének és hálásnak érzem magam ettől.

 

Ami a pályán történt, az nagyon izgalmas volt, de a végén rossz szájízzel távoztunk, mert majdnem három pontot szereztünk. Sokat jelent az, hogy a Chelsea otthonában felálltunk, különösen azért, hisz remek csapatuk van a szezonban, és a csapat megmutatta karakterét.

 

Meg tudtuk fordítani az eredményt, és csak másodpercek kellettek volna ahhoz, hogy három ponttal távozzunk. Fontos lett volna, de inkább a pozitívumokról beszélnék: a csapat versenyszelleméről, személyiségéről, valamint a Londonba látogató szurkolókról és az ő támogatásukról. Mint mindig, most is 10-ből 10-es osztályzatot kapnak. Személyes vonatkozásban ez egy nagyon különleges nap volt számomra, egy izgalmas meccs, ami végül olyan eredménnyel zárult, ami amúgy nem olyan rossz egy ilyen nehéz stadionban.

 

 

Mint már mondtam, holnap hatalmas mérkőzés jön. Nagy elvárások vannak a Juventus elleni meccs kapcsán, reméljük, hogy jó teljesítményt nyújtunk. Hatalmas ellenfél és remélem, hogy nagyszerű esély lesz arra, hogy újabb mágikus estét éljünk át az Old Traffordon.

 

Remélem, nagyon jó heted lesz!

 

 

Ölel,

 

Juan
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!