Josét nem érdekli a Real

Jose Mourinho elutasította azon híreszteléseket, melyek arról szóltak, hogy ő veheti át a Real Madrid irányítását Julen Lopetegui után.


A spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitánya azt mondta, harcolni fog madridi munkájáért, ám a Sky forrásai arról írtak, ha sorozatban három vereséget szenved a királyi gárda, kirúgják őt.

 

Annak ellenére, hogy a lapok szerint Mourinho - aki vezette már a Madridot 2010-13 között - az egyik jelölt, a portugál szakvezető boldog a Manchester Unitednél és szeretné, ha szerződést hosszabbítana vele az angol klub.

 

A tegnapi sajtótájékoztatóján Mourinho elmondta: "Boldog vagyok itt, örömmel maradnék szerződésem lejártáig, sőt utána is."

 

"Csak a Manchester Unitedre gondolok."

 

Miközben a Vörös Ördögök a Juventus elleni meccsre készülnek, Mourinho úgy véli, Massimiliano Allegri csapata komoly esélyes a Bajnokok Ligája végső győzelmére és Cristiano Ronaldo érkezésével újabb lökést kaptak.

 

 

"A Juventus-nak nagyon komoly tapasztalattal kell rendelkeznie ugyanazon edző irányítása alatt, ugyanabban a szerkezetben játszva, és a legutóbbi 5 vagy még több év során komoly esélyesnek számítottak a BL-ben. Volt néhány döntőjük, hét címet nyertek és egy nagyon különleges játékossal gyarapodtak."

 

"A véleményem szerint a Juve több, mint esélyes."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Juventus ÉLŐ

Bajnokok Ligája, H-csoport

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!