Mata blogja: Gondolataim Leicesterrel és Valenciaval

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Posztja ezúttal a hétvégi meccs mellett két szomorú eseményről szólt leginkább.


Üdv mindenkinek,

 

Ma az Everton ellen aratott győzelmünk még friss emlékével együtt írok nektek. Három, kemény munkával kiérdemelt pontot szereztünk, amit szerintem nagyon megérdemeltünk egy olyan jó csapat ellen, amely egészen a végéig nyomott az egyenlítésért. Ez egy nagyon jó pillanatban kiharcolt győzelem volt számunkra és önbizalmat adhat az előttünk álló, novemberi fontos mérkőzéseket megelőzően.

 

A mérkőzés nagyon kiélezett küzdelmet hozott, mindkét csapatnak megvoltak a maga a helyzetei, de úgy éreztük, hogy voltak olyan időszakaink, amikor uraltuk az eseményeket és nagy helyzeteink voltak. Élveztem, hogy kint lehettem a pályán és a legfontosabb dolog, hogy pozitív érzések keretében hagyhattuk el a stadiont. Most már koncentrálhatunk az előttünk lévő feladatokra.

 

Jövő hónapban öt mérkőzésünk lesz, amelyek közül a következő hármat idegenben játsszuk majd. Ott lesz a fejünkben az a támogatás, amelyet kapunk, mikor távol az otthonunktól kell majd képviselnünk a klubot, kezdve a szombati, Bournemouth elleni bajnokival. Azt követően lesz majd egy kis időnk, hogy a Juventus és a Manchester City elleni meccsekre koncentráljunk.

 

 

Nem szeretnék átsiklani a Leicesterben történt tragikus eseményeken. Együttérzésemet és támogatásomat szeretném küldeni az áldozatok családjainak, akik között a Leicester City tulajdonosa is ott volt. Ez hatalmas csapás mindenki számára, aki bármilyen szinten is részese a Premier League-nek. Minden jót kívánok mindenkinek a klubnál, átérezzük a fájdalmatokat és veletek vagyunk.

 

A dolgok lezárásaként, szeretnék köszönetet mondani mindenkinek azok közül, akik a mérkőzések végeztével hosszú időn keresztül várakoznak azért, hogy egy fotót készíthessenek, aláírást kaphassanak vagy hogy csak egyszerűen beszélhessenek velünk. Függetlenül a hidegtől, ti mindig ott vagytok, és ez nem volt másként most vasárnap sem. Kulcsfontosságú szerepetek van a támogatásunkban. Köszönjük.

 

Ölelés, remélem mindnyájatoknak szép hete lesz.

 

Juan

 

UI: Sajnos együttérzésemmel kapcsolatos üzenetet kell küldenem a Valencia szurkolói csoportjának elnöke, Paco Rius családja és barátai részére is. Hihetetlenül fájdalmas volt a haláláról szóló üzenetet megkapni. Ő egy hatalmas Valencia szurkoló volt, és mindezek felett nagyszerű ember is, aki a klub színeiben tett első lépéseimtől kezdve rengeteget segített nekem és támogatott, sokan másokkal egyetemben. Ezért mindig hálás leszek neki. Nagy ölelés mindenkinek, aki ebben részt vett. Bár személyesen nem tudok veletek lenni, ott vagyok a szívetekben. Nyugodj békében Paco. Köszönök mindent.


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!