Matával és Anderrel tárgyal a klub

A Sky Sports News értesülése szerint a Manchester United tárgyalásokat folytat Juan Mata és Ander Herrera képviselőivel a játékosok hosszabbításáról.


Mindkét játékos jelenlegi kontraktusa a szezon végével lejár, akárcsak olyan csapattársaiknak, mint Anthony Martial, David De Gea és Ashley Young.

 

Hétfőn a Sky Sports News arról számolt be, hogy a Vörös Ördögök tárgyalnak Young szerződéshosszabbításáról, ami révén újabb egy évre elkötelezhetné magát a Manchesterhez az angol játékos.

 

Mata - aki 2014-ben igazolt a Unitedhez a Chelsea-től - kontraktusában januárban élesítették a plusz egy évre szóló cikkelyt. A 30 éves játékos az eddigi 12 bajnokiból öt alkalommal szerepelt kezdőként, egy gólt lőtt, a Newcastle elleni, októberi 3-2 során.

 

 

Eközben Herrera csupán kétszer volt a kezdőcsapatban, négyszer a padról állt be, hiszen Paul Pogba, Nemanja Matic, Fred és Marouane Fellaini is több játékperchez jutott már.

 

A 29 éves középpályást a nyáron szerette volna visszacsábítani az Athletic Bilbao, ám augusztusban Ander kijelentette, szeretne továbbra is a Manchester United játékosa lenni.

 

"Mindent megpróbálok megtenni minden egyes edzésen és meccsen, hogy új szerződést érdemeljek" - mondta. "Ezt követően beszélnünk kell a klubbal és majd meglátjuk. A szerződés nem jön, ha nem nyújtom a legjobbat."

 

"Amikor a világ öt legjobb klubjának egyikében játszol, akkor nem akarsz távozni. Addig akarsz ott maradni, amíg lehetséges."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!