Fellaini: Nem vagyunk túl messze a City-től

Marouane Fellaini szerint a Manchester United annak ellenére sincs messze a Manchester City minőségétől, hogy 12 ponttal le van maradva városi riválisától.


Még a válogatott szünetet megelőzően a City 3-1-re legyőzte a Vörös Ördögöket a legutóbbi bajnoki fordulóban, ami azt eredményezi, hogy a United jelenleg a 8. helyen áll, hét pontra lemaradva a top 4-től.

 

Ám a rekordbajnok középpályása, Marouane Fellaini a Sky Sports-nak elmondta, szerinte Jose Mourinho csapata nincs olyan messze a Premier League éllovasától, mint azt a pontkülönbség sugallja, és már azt várja hogy márciusban, az Old Traffordon revansot vegyen a csapat a Kékeken az Etihadban elszenvedett vereségért.

 

Amikor arról kérdezték, hogy az eredmény jól megmutatja-e a két csapat közötti jelentős különbséget, a belga ezt felelte: "Nem hiszem. Emlékszem, amikor Angliába érkeztem, top 4-ről beszéltünk, most pedig már top 6-ról, szóval minden év egyre nehezebb."

 

"A következő szezonban látni fogjuk, hogy változnak a dolgok, és 2-3 éves viszonylatot nézve, úgy hiszem, minden év sokkal nehezebb, magasabb intenzitással játszanak a csapatok, ezért is vonzó a Premier League."

 

 

"A Manchester City erős, de úgy vélem, ki fognak kapni. Oké, ők nagyon jók és jó játékosaik vannak, de meg lehet őket verni. Mi kikaptunk, de a második meccsünk az Old Traffordon lesz, meglátjuk, ott mi lesz."

 

A City rekordnak számító 100 pontot ért el az előző szezonban és úgy tűnik, ebben a szezonban is közel lehet ehhez a számhoz. Fellaini elismerte, rengeteg ok van, amiért csodálni lehet Pep Guardiola gárdáját.

 

"Nagyon magabiztosak, mindegyikük az, jó focit játszanak, támadó focit játszanak és nagyon dinamikusak."
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!