Mata blogja: Hiányzik az Old Trafford

Üdv mindenkinek! Véget ért a válogatott szünet, a héten visszatérünk a napi rutinunkhoz, a következő meccsünkre koncentrálva és a csapattal edzve.


Számomra ez egy csodálatos rutin, hiszen olyan szerencsés vagyok, hogy időt fordíthatok olyan dologra, mint a labdarúgás, amiben oly szenvedélyes vagyok. Szerencsém van!

 

Visszatekintettem és arra jutottam, hogy október 28-án játszottunk utoljára az Old Traffordon, ami több mint három hete volt.

 

Régen volt már, hiszen a hazai környezet mindig különleges. Szeretnél visszatérni a lehető leghamarabb és egy remek produkcióval örvendeztetni a szurkolókat.

 

Ilyen hosszú idő után két hazai meccs jön egymás után. Ezen a héten előbb a Crystal Palace ellen játszunk, majd három nappal később a Young Boys ellen lépünk pályára a Bajnokok Ligájában.

 

 

Nem fogunk abba a csapdába esni, hogy ezek a találkozók könnyebbek, mint más mérkőzések.

 

Úgy fogunk játszani, hogy tudjuk azok fontosságát, motiválva, hogy tovább menjünk előre és jó szellemben lépjünk a decemberbe. Az év utolsó havában rengeteg mérkőzésünk van és kulcsfontosságú, hogy jó formában érjük el a szezon ezen részét, hogy sikeres szezont tudhassunk magunknak.

 

Egy kicsi idő után, amit a családommal és barátokkal tölthettem, itt az idő, hogy visszatérjek az edzésekhez és találkozzam a csapattársakkal.

 

Remélem, mindenkinek kellemes hete van!

 

 

Ölel,

 

Juan


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!