Football Leaks: A meg nem rendezett United-Monaco meccs

Már számos klub körül kialakultak különféle botrányok az utóbbi időben, úgy tűnik, a legújabb csapat a Manchester United és az AS Monaco lehet.


A középpontban pedig Radamel Falcao áll, aki mindkét gárdánál szerepelt és akinek átigazolásakor történt olyan dolog, amit a Football Leaks megszellőztetett.

 

A kolumbiai csatár az Atletico Madridtól igazolt a francia együtteshez 53 millió euró ellenében, ám a madridiak két részletben kapták meg az összeget, előbb 43 milliót, majd 10-et utaltak a számlájukra, ezzel elkerülve, hogy ki kelljen fizetni a csatár régi, kolumbiai klubjának a szolidaritási járulékot.

 

Falcao ezután az AS Monaco csapatától került kölcsönbe a Unitedhez a 2014/15-ös szezonra. A kölcsönszerződés 6 millió eurós árról szólt, de volt még egy záradék, mely arról szólt, hogy ha a Vörös Ördögök a top 4-ben végeznek a szezonban, még 4 millió eurót kell utalniuk a hercegség csapatának.

 

 

Azonban az LFP szabályai szerint minden teljesítménybónusz illegálisnak számított. Ezért a két klub arra jutott, amennyiben a United a top 4-ben végez, egy barátságos mérkőzést játszik egymással a két egyesület, melynek 4 millió eurós költségét az angolok állják.

 

A barátságos mérkőzésre azonban nem került sor.

 


101greatgoals.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!