Shaw: Mindannyian harcosok vagyunk

Luke Shaw egy, a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába való továbbjutás szempontjából kulcsfontosságúnak ígérkező estét megelőzően kijelentette, ő és csapattársai is harcolnak a Manchester Unitedért.


Hétfői sajtótájékoztatóján Luke Shaw az Old Traffordon töltött időszaka mellett csapata jelenlegi formájával kapcsolatban is kapott kérdéseket, utóbbi kapcsán pedig kijelentette, hiszi, hogy az egész keretben megvan minden szükséges ahhoz, hogy nagy sikereket érhessenek el.

 

"Szerintem mindenki egy harcos az öltözőnkben és mindenki a legjobbat akarja a csapat és a klub számára" - kezdte.

 

"Mi mindannyian nagyon jó barátok vagyunk itt, úgyhogy együtt kell előrébb lépnünk. Mindenki ugyanazt akarja, amely nem más, mint hogy trófeákat nyerjünk és sikeresek legyünk itt a Manchester Unitednél."

 

A Vörös Ördögök finoman fogalmazva is vegyes eredménysorral a hátuk mögött várhatják a keddi esti csoportmérkőzést. A Juventus elleni nagy jelentőséggel bíró győzelmet követően egy csalódást keltő, vereséget hozó manchesteri derbi következett, majd szombaton hazai pályán hullajtottak pontokat a Crystal Palace elleni bajnokin.

 

Shaw, aki a londoni Sasok ellen egy mérkőzéses eltiltását töltötte, elismerte, nincs magyarázata csapata kiegyensúlyozatlanságára, de biztosította a szurkolókat, hogy a játékosok továbbra is eltökéltek, hogy minden tőlük telhetőt beleadjanak a pályán.

 

 

"Nehéz rámutatni arra az okra, hogy miért történik mindez körülöttünk" - tette hozzá.

 

"Természetesen frusztráló volt látni a hétvégi eseményeket, különösen nekem az eltiltás miatt a lelátóról, de mi mindannyian tudjuk, hogy ennél sokkal jobbak vagyunk. Nagyon keményen edzettünk egész héten."

 

"Mindig kemény edzésmunkát végzünk, mindig a legjobb teljesítményt várjuk el egymástól, és csapatként akarunk előrébb lépni. De könnyű ezt itt kijelentenem és hogy erre meg arra van szükségünk. A pályán kell ezt bizonyítanunk, kezdve a kedd esti meccsel."

 

A hétvégi, Palace elleni eltiltásáig Shaw minden sorozatot figyelembe véve egymás után kilenc alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, amely a leghosszabb időszak volt számára, mióta 2014-ben az Old Traffordra igazolt.

 

Miután a szezont két Hónap legjobb játékosa díj bezsebelésével kezdte házon belül, így Shaw egyetértett abban, hogy jót tett számára az állandó játéklehetőség a kezdőben.

 

"Szerintem számomra mindig is fontos volt és az is lesz, hogy folyamatosan játékban legyek."

 

"Az elmúlt néhány szezonban ez nem igazán jött össze. Egy meccsen ott voltam a csapatban, aztán a következő körülbelül három-négyen, vagy még többön meg nem. Úgyhogy számomra az, hogy megkaptam a bizalmat és az erőnléti állapotom is megfelelő szinten van, sokat jelentett."

 

"Tudtam, hogy nagyon fontos szezon lesz ez számomra, különösen a kezdete. Nagyon keményen dolgoztam a nyáron, hogy biztosan jó formában térjek vissza a csapathoz és a menedzsernél kikényszerítsem, hogy számításba vegyen és játszasson. Szerencsére így is történt. Továbbra is egészségesnek, erősnek kell maradnom és folytatni akarom a megkezdett utat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!