Mourinho reakciója a Young Boys legyőzésére

José Mourinho kapusa, David de Gea újabb fantasztikus teljesítményét éltette a Manchester United kedd esti, Young Boys elleni Bajnokok Ligája győzelmét követően, amely egyben a kieséses szakaszba való továbbjutásukat is jelentette.


Jó, hogy továbbjutottunk

"Továbbjutottunk, ez jó. Ez egy nagyon nehéz csoport volt, az pedig, hogy egy fordulóval a vége előtt már sikerült kvalifikálnunk magunkat, természetesen remek. A teljesítményünknek volt nagyon sok jó és nagyon sok rossz pontja is ma. Rengeteg helyzetet hagytunk ki, kulcsfontosságú pillanatokban, kulcsfontosságú lehetőségeket."

 

Védés, amelyet csak a világ legjobb kapusa képes bemutatni

"Az én helyemről úgy tűnt, hogy David fenomenális védést mutatott be. Olyan védést, amelyre csak a világ legjobb kapusa képes, és amellyel lehetőséget biztosított a csapatának a győzelem megszerzésére. Ő egy világklasszis játékos. Ő a világ legjobb kapusa, nekünk pedig a világ legjobb kapusára van szükségünk, ahogyan más posztokon is a világ legjobbjainak kell játszania nálunk. Jelen pillanatban kapusposzton ezt elmondhatjuk, hogy miénk a világ legjobbja és tudom, hogy maradni akar nálunk."

 

A játékosok mindent beleadtak

"Ha a mérkőzés kezdete után rövid időn belül nem tudsz gólt szerezni, nyomás helyeződik rád. Mi nem vagyunk az a csapat, amely rendkívül sok gólt szerez. Ezt érezzük is. Úgy tudtunk továbbjutni a Bajnokok Ligája csoportköréből, hogy hazai pályán csak egy gólt szereztünk. Ez negatív rekord. De egyben fantasztikus is, hogy egy ilyen nehéz csoportból ezt sikerült véghez vinnünk. Úgyhogy a fiúk szerintem a vállukon érzik az ezzel együtt járó felelősséget, de nagyon fáradtak most a játékosaim, így alakult. Ez is csak azt mutatja, hogy mindent beleadtak és nagy erőfeszítéseket tettek."

 

 

Fellaini dicsérete

"Felli keményen dolgozik. Ez az, amit el is lehet várni, de egyben az is, amit egy játékosnak elvárás nélkül is teljesítenie kellene, ő pedig pontosan ezt is teszi. Természetesen nagyon, de nagyon csalódott lettem volna a döntetlennel, mert egy hatalmas lehetőséget szalasztottunk volna el a továbbjutásra egy mérkőzéssel a csoportkör vége előtt. De elégedett vagyok a meccs intenzitásával, a csapat szenvedélyével és hogy más képet mutattak az előző mérkőzéshez képest magukról."

 

Friss információ Lindelöfről

"Reményeim szerint Karácsony körül, a nagy meccsdömpingben már tud játszani. Három hétnyi kihagyást jósolok számára, vagy valahogy így."

 

Tökéletes mérleg

"A rajongóimnak és a statisztikát kedvelőknek szeretném üzenni: 14 szezon a Bajnokok Ligájában, 14 továbbjutás a csoportkörből. Egyetlen csapatom se esett ki a csoportjából. Abban a szezonban, amikor nem a Bajnokok Ligájában szerepeltem a csapatommal, akkor megnyertük az Európa-ligát."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!