Fred frusztrált a kevés játéklehetőség miatt

A Manchester United brazil középpályása eléggé frusztrálva érzi magát, mert kikerült a brazil keretből.


A 25 éves Fred a nyár folyamán érkezett a Shakhtar Donetsk csapatától 52 millió fontért, viszont eddig még nem sikerült állandó játéklehetőséget kapnia a csapatnál.

 

A középpályás a nyár folyamán megrendezett vb-n ott volt ugyan a brazil válogatottban, viszont nem lépett pályára sérülés miatt. Ezt követően nem igazán tudott a nemzeti tizenegy kezdőjébe kerülni, ráadásul a brazilok szövetségi kapitánya, Tite az Uruguay és a Kamerun elleni mérkőzésekre be sem hívta a játékost.

 

 

"Nagyon kevés időt játszottam a Unitedben, tehát ez normális, hogy Tite professzor nem tudott felbecsülni, annak ellenére, hogy előtte keményen dolgoztam" - nyilatkozta Fred a Sunday Mirrornak.

 

"Természetesen mérges voltam, de tudom, hogy hogyan kell legyőzni a szomorúságot, amivel továbbléphetek."

 

"Az edző (Mourinho) úgy döntött, hogy nem tesz be a csapatba. Ez az ő döntése. Továbbra is dolgozom, és nem hagyom, hogy befolyásolják a gondolkodásomat, nem hagyhatom, hogy megrendítsenek. Türelmesnek kell lennem."

 

 

A szezon kezdetekor a brazil középpályás három egymást követő Premier League-mérkőzésen is kezdőként lépett pályára, azóta 11 meccsen csupán 4 alkalommal. A keddi Young Boys elleni mérkőzésen viszont számolt vele Mourinho, de ez csupán a második mérkőzése volt a BL-ben a csoportkör kezdete óta.

 

Fred azóta nehezen tudja beverekedni magát a csapatba, de ehhez hozzájárul a csapat hullámzó formája is, hisz a Vörös Ördögök már 16 pontos hátrányban vannak a listavezető Manchester City mögött.

 

"Elég nehezen indult a Unitedes karrierem, hiszen nem játszom túl sokat. A Shakhtar csapatánál sokkal több mérkőzésen léptem pályára, tehát igen nagy a különbség" - tette hozzá Fred.

 

"Továbbra is a munkámra kell összpontosítanom a Manchester Unitednél."

 

"És remélem, hogy mihamarabb visszakerülök a brazil válogatottba a Copa America kezdetéig."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!