Mendes: Mourinho teljesen elkötelezett a United iránt

Jose Mourinho ügynöke, Jorge Mendes megerősítette, hogy a portugál tréner teljesen elkötelezett jelenlegi klubja iránt, annak ellenére, hogy a Real Madriddal kapcsolatos pletykák is fellendültek.


Mourinhóhoz közeli Sky Sports tudósítók a hét folyamán olyan információkhoz jutottak, melyek szerint a Special One hajlandó lenne visszatérni a Bernabeuba, amennyiben lehetőség adódna rá.

 

Mendes pedig nemrég reagált az ezzel kapcsolatos pletykákra: "Több pletyka is megjelent, miszerint Jose Mourinho elhagyja a Manchester Unitedet, de ez egyik sem igaz."

 

"Jose nagyon boldog a jelenlegi klubjában és a klub is nagyon örül neki. Hosszútávú szerződése van a Manchester Uniteddel, és teljesen elkötelezte magát a csapat iránt, hisz egy győztes projektet szeretne létrehozni."

 

 

Mourinho jövője több alkalommal is bizonytalanná vált a Vörös Ördögöknél, legalábbis a pletykák szerint, hiszen az idei szezonban sem tudott eddig formába lendülni a csapat, ráadásul 18 pontos hátrányban van a listavezető Manchester City-vel szemben.

 

Emellett a Real Madridnak sincs túl fényes szezonja eddig, a nyár folyamán távozott Zinedine Zidane a csapat éléről, az őt váltó Julen Lopetegui pedig hamar megbukott. Jelenleg Santiago Solari a madridiak vezetőedzője, azonban a hírek szerint nem számol vele véglegesen Florentino Perez.

 

A Tottenham edzőjét, Mauricio Pochettinót régóta szemmel tartja a Real Madrid, azonban az argentin menedzser nemrég kötött egy öt éves szerződést a jelenlegi csapatánál, tehát Pereznek új célpontot kell találnia, amely lehet, hogy Jose Mourinho lesz.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!