Darmian: Hiányzik a Serie A

A Manchester United szélső védője, Matteo Darmian a folyamatos, Olaszországba való visszatérésével kapcsolatos pletykák kapcsán elismerte, hiányzik neki hazája.


A 2015-ben a Torino együttesétől szerződtetett válogatott bekk ebben a szezonban csak három bajnokin jutott szóhoz José Mourinho együttesében.

 

A 29 éves játékossal kapcsolatosan erősen tartják magukat azokat a pletykák, hogy januárban visszatér Olaszországba, szolgálataira pedig elsősorban a Juventus, az Inter, a Napoli és a Roma tartana igényt.

 

"Azt kell hogy mondjam, mostanra már nagyon hiányzik a Serie A és Olaszország" - kezdte Darmian a Gazzetta dello Sportnak.

 

"Tudom, hogy a világ egyik legjobb klubjánál játszhatok és büszke vagyok, hogy a Manchester Unitednél vagyok, de hiányzik Olaszország. Imádom a hazámat."

 

 

Sokan biztosra vették, hogy az új szezont már nem a Vörös Ördögöknél kezdi meg, a várt átigazolása azonban nem valósult meg, Mourinho elmondása szerint azért, mert az érte ajánlott ár nem felelt meg annak, amelyet a United elfogadott volna.

 

Mióta Louis van Gaal szerződtette, a védelem jobb és baloldalán is szerepet kapott Darmian, ám mióta Mourinho irányítja a Manchester Unitedet lehetőségei limitáltak, amely okán a válogatott meghívót se postázták neki az utóbbi időben - ezen pedig mindenképpen szeretne változtatni.

 

"Célom, hogy visszatérhessek az olasz válogatottba. Roberto Mancini még nem hívott be, de remélem, hogy a jövőben fog" - tette hozzá.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!