Mourinho: Győzelemért fogunk harcolni az Anfielden

José Mourinho kijelentette, az általa kijelölt Manchester United kezdőben meglesz a vágy, az ambíció és a harci szellem, hogy győzni tudjanak vasárnap az Anfielden.


A Vörös Ördögökre egy relatíve rövid kirándulás vár Mourinho irányítása alatt ötödik alkalommal az ősi rivális ellen, ahol ismételten lehetőség nyílik arra, hogy a klub 9 mérkőzéses veretlenségi sorozatát tovább nyújtsák a Mersey-partiak ellen.

 

A pénteki, Aon Training Complexben tartott sajtótájékoztatóján arról kérdezték a portugál menedzsert, van-e stratégiája és rendelkezésére állnak-e az ahhoz szükséges eszközök egy győzelem eléréséhez az egyik legnehezebben bevehető várban vívott csatában.

 

"Megfogom próbálni" - kezdte José.

 

"Mindig így teszek és olyan csapatot akarok játszatni, amely képes az általam képviselt szenvedélyt, ambíciót és önbizalmat mutatni. Tudjuk, hogy a bajnoki listavezető ellen fogunk játszani, amely szárnyal, de nekünk is megvannak a kvalitásaink és a potenciálunk."

 

"A problémáinkkal és a kétségekkel együtt is, amelyek a csapat összeállítása, a taktika, a hozzáállás és a filozófia kapcsán merülnek fel - gyakorlatilag még minden kétséges, mert nem ismerjük azt, hogy mely játékosainkra számíthatunk. Vasárnap azokkal a játékosokkal fogunk Liverpoolba érkezni, akik vállalni tudták a játékot. Belőlük pedig egy olyan csapatot fogok összeállítani, amely képes lesz bizonyítani és harcolni a győzelemért."

 

 

A manchesteriek legutóbbi hét Anfieldre tett látogatásukból csak egyet veszítettek el, Mourinho irányításával pedig eddig mindkét liverpooli vendégjátékukról kapott gól nélkül térhettek haza. Sőt, mióta a Manchester United kispadján ül, az 55 éves szakember még semmilyen pályaválasztás mellett nem szenvedett vereséget a Liverpooltól, ellentétben a top 6 többi menedzserével.

 

Mindazonáltal úgy érzi, a múltbeli eredmények nem lesznek hatással a vasárnapi rangadóra, amely az egyetlen dolog, amelyre most koncentrál.

 

"Szerintem sikerült két pozitív eredményt elérnünk a Liverpool ellen az előző szezonban" - idézte fel.

 

"Legyőztük őket hazai pályán, és az irányításommal lejátszott eddigi 4 meccsünkből egyet se veszítettünk ellenük, ez viszont már a múlt."

 

"Vasárnap semmit se számít majd, hogy mi történt a múltban, úgyhogy az akkori eseményekre, és az azokért megkapott vagy éppen nem kapott dicséretekkel nem kell foglalkoznom. A következő meccs a legfontosabb, és ennyi a lényeg."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Liverpool - Manchester United

Premier League 17. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!