Neville szerint Pochettino a legjobb jelölt

Gary Neville szerint Mauricio Pochettino a legideálisabb jelölt arra, hogy átvegye a stafétabotot José Mourinhótól.


Mourinhót kedd reggel kirúgták, a Sky Sports értesülései szerint Michael Carrick lesz az ideiglenes menedzser (ez viszont szinte percről percre változik az interneten terjedő különböző hírek, pletykák szerint - a szerk).

 

A portugál menedzser jövője erősen kérdéses volt a szezon folyamán, ugyanis a klub az elmúlt 28 év legrosszabb szezonját éli a bajnokágban.

 

Mindezek ellenére Neville úgy gondolja, hogy a Tottenham Hotspur jelenlegi menedzserében minden megvan, hogy az Old Traffordon dolgozzon.

 

"Már a tavalyi szezon során is azt mondtam, hogy Pochettino lehetne a United új menedzsere" - mondta a Vörös Ördögök egykori kapitánya.

 

"Ha azokat az értékeket nézem, amik a Unitedet jellemzik, akkor Pochettino utánpótlásba vetett hitét veszem figyelembe, mind a Southamptonnál, mind a Tottenhamnél."

 

"Látom, hogy milyen teljesítményt nyújt, milyen stílusban játszik a csapata, hogyan viselkedik - nyilvánosan és a színfalak mögött - volt szerencsém két-három napot eltölteni a Tottenham edzőpályáján, és számomra ő a legideálisabb jelölt."

 

 

"Lesznek, akik ezt ellenezni fogják, de a United most már kipróbált olyan menedzsereket, akik európai kupákat nyertek, olyan menedzsereket, akik számos bajnoki címet nyertek, menedzsereket, akik komoly tapasztalattal rendelkeztek a bajnokságban."

 

"Véleményem szerint olyan emberre van szükségük, aki egyensúlyban van a klub három legfontosabb alapelvével - fiatal játékosok támogatása, szórakoztató foci és persze győztes futball mérkőzések."

 

"Ezek alapján, jelenleg ő a legjobb jelölt. Lesznek, akik azt mondják, hogy semmit sem nyert a Tottenhammel, de amikor nettó -29 millió fontot költött a klubja az elmúlt négy évben...nem nagyon tudott volna jobban teljesíteni. Fantasztikus munkát végzett, szerintem magasan ő a legalkalmasabb jelölt arra, hogy a United menedzsere legyen."

 

"A Tottenham Hotspur szurkolók persze nem fognak örülni, hogy ezt mondom, Daniel Levy pedig minden áron ragaszkodni fog hozzá, főleg most, amikor új stadionba fognak költözni."

 

"Az alapján, amit az elmúlt 5-7 évben láttunk tőle a Premier League-ben, egy olyan edzőről van szó, aki remekül passzolna a Manchester Unitedhez."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!