Solskjaer üzent a Molde szurkolóinak

A norvég legenda a Manchester Unitedhez való érkezés után a Molde hivatalos weboldalán üzent a klub szurkolóinak.


Ole Gunnar Solskjaer a szerdai napon hivatalosan is átvette a Manchester United vezetését a szezon végéig, a norvégiai Molde csapatánál pedig Erling Moe fogja betölteni a menedzser szerepét.

 

Solskjaer nemrég írta alá három éves szerződését a Moldenál, akik szívesen adták kölcsön az egykori Vörös Ördögöt a United csapatának. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ez a kölcsönszerződés csak a szezon végéig szól. A Manchester United május 12-én játssza utolsó Premier League mérkőzését, viszont a norvég bajnokság március 31-én indul, amely kisebb gondot okozott a csapatának.

 

 

Solskjaer a Molde hivatalos weboldalán üzent a norvég szurkolóknak: "A labdarúgásban bármi megtörténhet. Ez időről-időre mindig bebizonyosodik. Ez egy olyan lehetőség volt a számomra, melyet meg kellett ragadnom. Alig várom már, hogy a Manchester Unitedet irányíthassam a nyárig."

 

"Ezzel egy időben viszont közel maradok az otthoni viszonyokhoz is. Téglánként kell építkeznünk, és az előző jó szezon után egy hasonlót várunk."

 

A Molde igazgatója, Øystein Neerland hozzátette: "A Manchester United a Molde FK csapatának edzőjét kérte fel, amely már önmagában is egy hatalmas dolog, és nem utolsósorban egy erős bizalom Ole Gunnar és a Molde FK között."

 

"Nagyon örülünk, hogy kölcsönadtuk Ole Gunnart, és sok sikert kívánunk neki és a klubjának is."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!