Nem újult ki Edwin sérülése

Edwin van der Sar tagadta azokat a pletykákat, miszerint kiújult, a korrában õt hosszú ideig kínzó lágyéksérülése.


A veterán holland portás többször is hasító fájdalomra panaszkodott szerdán este a Chelsea ellen a Stamford Bridgen 1-0-ra megnyert Bajnokok Ligája mérkõzésen.

 

A már 40. életévében járó kapus a múlt hétvégén kimaradt a Vörös Ördögök West Ham United ellen pályáralépõ együttesébõl elõvigyázatossági okokból, ám úgy tûnt, az õt akkor helyettesítõ Tomasz Kuszczakra újabb bevetés vár, ugyanis kétszer is elküldték bemelegíteni, látva van der Sar szenvedéseit.

 

A kétszeres BL-gyõztes portás most elmondta, végigszenvedte az egész mérkõzést Londonban, ám kijelentette, hogy nem újult ki korábbi sérülése.

 

"Amikor elvetõdtem, hogy kifogjam Fernando Torres fejesét, akkor az erõm, és az akaratom 105%-át használtam fel" - kezdte.

 

"Fájdalmat éreztem a vádlimban, ami a végére be is görcsölt."

 

"Az elmúlt hetekben nem sokat edzettem, úgyhogy valószínûleg a fáradtság, vagy valami hasonló számlájára írható ez a dolog."

 

 

Van der Sar nem egy, nem kettõ parádés védést mutatott be a Chelsea otthonában, amelyet követõen csapata elõny birtokában utazhatott haza Manchesterbe a fõvárosból. Bár a körülmények alapján bíztató jelek utalnak arra, hogy a Vörös Ördögök ismét eljuthatnak az elõdöntõig a Bajnokok Ligájában, Edwin óvatos, ugyanis tudja, a Kékeknek még lesz lehetõségük bizonyítani a visszavágón.

 

Éppen ezért is még nem akar azzal foglalkozni, kikkel sodorhatja õket szembe a sors az elõdöntõben, vagy akár a döntõben, ahol például akár a Real Madriddal, vagy a Barcelonával is megmérkõzhetnének.

 

"Nem gondolunk a Real Madridra, vagy a Barcelonára" - tette hozzá.

 

"Elõbb lesz egy bajnokink szombaton a Fulham ellen. Rögtön itt van. Aztán újra a Chelsea következik. Jelen pillanatra csak ezekre a feladatainkra koncentrálunk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!