Korai csapathírek a Huddersfield meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer azon töri a fejét, hogyan állítsa össze a csapatát az első hazai mérkőzésén.


Hatalmas ováció fogja fogadni a norvég menedzsert az Old Traffordon, amikor a Vörös Ördögök a Cardiff City elleni 5-1-es győzelemre építve, győzelmi szériába szeretnének kezdeni.

 

A hétvégi, szenzációs teljesítmény során senki sem sérült meg, azt viszont még nem lehet tudni, hogy azok, akik a Cardiff ellen sem játszottak, mint például Antonio Valencia, Chris Smalling, Marcos Rojo, Scott McTominay és Romelu Lukaku, bevethetők lesznek-e, vagy sem.

 

Alexis Sanchez is visszatért már Manchesterbe, de továbbra is sérüléssel küszködik, a fiatal Angel Gomes és James Garner viszont az előző meccsen az utazó keretben volt.

 

 

Ole azt mondta, hogy a következő időszakban minden játékosnak lehetősége lesz a bizonyításra: "A keret minden játékosa tudja: 'Új esélyt fogok kapni'. Ami az elmúlt időszakban történt, az már a múlté. Mindenki tiszta lappal indul. Azt akarjuk, hogy jól teljesítsenek a játékosok, amikor megkapják a lehetőséget."

 

Solskjaernak sokat kell majd gondolkoznia, hogyan változtassa meg a Cardiff elleni kezdőcsapatot, habár a három pályára lépő cserejátékos, Marouane Fellaini, Fred és Andreas Pereira megkönnyítheti a dolgát.

 

A Huddersfield Tommy Smith, Danny Williams, Abdelhamid Sabiri és Aaron Mooy nélkül lesz kénytelen az Old Traffordra utazni, Rajiv van La Parra viszont lehet, hogy felépül a hátsérüléséből.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!